İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sorunsuz ve Sınırsız Profil Backlink - Backlink Builder 2 Pack 3

thebaboli

0
İyinet Üyesi
Katılım
10 Şubat 2011
Mesajlar
21
Reaction score
0
Konum
Bursa
logo.png

Merhaba Arkadaşlar

Günümüzün en popüler backlink çalışmalarından birisi tartışmasız profil backlink çalışması olmuş durumda. Backlink Builder 2 Ekibi olarak Müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek için sürekli sistemi geliştirmekteyiz. Yeni sürümle birlikte Profil backlink çalışmaları daha hızlandırılmış, Sorunlar ortadan kaldırılmış ve başarıya ulaşmasını sağlıyacak ek özellikler eklenmiştir. PACK 3 ile profil backlink sorunları tamamen ortadan kaldırılmıştır.


Backlink Builder 2 Pack 3 Başarıya ulaştırır ! Profil Backlink alınarak google.com.tr üzerinde Backlink Kelimesinde 3. sıradayız.


Not: Bir adet PR4 olan arkadaşımın sitesinden ücretsiz link dışında sabit link alınmamıştır. Geri kalan tüm çalışmalar profil backlinkleri ile olmuştur.

Özellikler

Günde ortalama Binden fazla foruma üye olabilir. Forumlardaki Güvenlik Resmi denen Captcha'yı otomatik ve elle geçebilmektedir.

Sistem alt yapısı gereği elle veya crontab ile çalışabilir. Elle çalışma sistemi manuel olarak pc de pencereyi açık tutarak gerçekleşir. crontab ise linux işletim sistemlerinde bulunan zamanlanmış görev sistemidir. Kurulum yapıldığı takdirde siz pc de olmasanız, pc nizi açık bırakmasanız bile yazılım belirlenen ayarlar gereği backlink almaya devam eder. Hiçbir yazılımda bu özellik yoktur.

Forum Backlinklerinin, Blog backlinklerden farkı spam sayılmamasıdır. Çünkü Herkes foruma üye olup profiline sitesinin linkini koyabilir. Seo yararlı linkler alınır. Forumların %90 ından alınan linkler dofollowdur. Blogların coğundan nofollow alırız.

Google den arama yaparak anahtar kelimenizle alakalı forumlar bulmanızı ve onlara üye olabilmenizi sağlar. Rakip yazılımlarda bu modül olarak ve ücretli olarak satılmaktadır.

Üye olduğunuz forumlar arasında email onayı gerektiren forumları otomatik olarak onaylar.

Üye olduğunuz forum profillerine ulaşabilirsiniz. Forum profillerine ulaşmanızı sağlar.

Üye olunan forumlardan imza linki, profil linki ekliyebilmektedir. Aynı zamanda üye olduğunuz forumda belirttiğiniz kelimeyi arar, o kelime sonucu çıkan başlıklara girer ve sizin belirttiğiniz cümleyi yazar. Bu sayede bir forumdan birden fazla backlink almanıza yardımcı olur.

İstatislikler sayfasından tüm istatisliklere detaylı bir şekilde ulaşabilir, Siteler için ayrıntılı istatisliklerede bakabilirsiniz.

Merkezi Backlink Veritabanı bulunmaktadır. Yazılım google aramalarından çıkan tüm sitelere kayıt olma garantisi vermez. Google aramaları dışında merkezi veritabanından kayıt olması mümkün olan siteler bulunmaktadır. Anında kayıt olabilirsiniz. Bu alt yapı müşterilerimizin üye olduğu forum linkini merkez veritabanına göndermesi ve bizimde bu linki diğer müşterilerimizle paylaşmamız ile sağlanır. Bu veritabanı sayesinde google dan kayıt olunacak forum aramadan da anında backlink çalışması yapmaya başlıyabilirsiniz.

Sistem artık vBulletin, phpBB, SMF, IPB forumlarını desteklemektedir. Bu 4 tür forumlara üye olabilir link alabilirsiniz.

Eski sürümde sadece decaptcher.com üyeliği ile captcha kırabilmekteydi. Şimdi yeni bir sistem olan deathbycaptcha.com da eklendi. Alternatif olarak bunu da kullanabilirsiniz. Ayrıca artık captcha kıran sistemlerle de çalışma zorunluluğunuz yok elle de güvenlik kodu kırıp geçebilirsiniz.

Elinizdeki mevcut forum listelerini upload edebilir. kategorilendirebilir ve özel projeler yapabilirsiniz.

Hata onarıcı özelliği ile backlink builder 2 nin çalışmasını engelleyen sorunları tespit edip sizi uyarır ve düzeltmenizi sağlar.

Crontab paneli ile artık crontab değerlerini Backlink Builder 2 panelinizden kolayca yapabilirsiniz.



Güncellenen ve Yeni eklenen özellikler


RAM Kullanım bilgisi eklenmiştir. Bu özellik sayesinde sunucu yoğunluğu hakkında bilgi alabilecek, alınan bilgilere göre sistemi durdurup yavaşlatabileceksiniz.

Oluşuturulmuş Profil backlinkleri TXT olarak çıktı alabilecek ve kontrol edebileceksiniz

Olumlu sonuç alınan forum linkleri hazır liste olarak kayıt edebilecek ve bir başka siteniz için hemen kullanmaya başlıyabileceksiniz.

LinkMap özelliği sayesinde alınan profil backlinklerin indexlenmesini hızlandırabilecek ve anahtar kelimenizde ilk sıraya daha hızlı çıkabileceksiniz

multi-thread sistemi artık aktif 8 kata kadar daha hızlı link alıma çıkmıştır. Sağlam bir sunucunuz varsa 1 saat içinde bin tane link alabilirsiniz.

Hazır Forum listesi özelliği sayesinde sunucumuzdan istediğiniz PR değerine göre hazır ayıklanmış ve doğru forum listelerini indirebilir, Anında kayıt olmaya başlıyabilirsiniz.


Mevcut Özellikleri ile Piyasanın En iyi backlink yazılımıdır.



Hazır Forum Listemiz


PageRank Değerine Göre
PR N/A : 356, PR 0 : 1095, PR 1 : 282, PR 2 : 339, PR 3 : 411, PR 4 : 260, PR 5 : 126, PR 6 : 36, PR 7 : 4, PR 8 : 1, PR 9 : 0, PR 10 : 0
Uzantısına Göre
COM : 1627, NET : 279, ORG : 228, RU : 142, DE : 61, UK : 43, GOV : 1, EDU : 9

PageRank değerine göre istediğiniz forumları sunucunuza indirip kullanabilirsiniz.

Ekran Görüntüleri

1.png


2.png


3.png


4.png


5.png



Tanıtım Videosu

Yazılım hakkında kurulumdan kullanıma kadar detaylı inceleme için tanıtım videomuzu izliyebilirsiniz.

Link : Tanıtım Videosu

Gereksinimler

Yazılımın çalışması için PHP + MYSQL çalışan bir sunucuya ihtiyac duymaktasınız. Eğer Websitenize kurmak istiyorsanız mutlaka Linux Tabanlı olmasını öneririm. Windows sunucularda da çalışır fakat Linux sunucuda alacağınız performansı alamazsınız. Ayrıca Linux sunucularda bulunan crontab özelliği sayesinde ayarları yapıp bırakırsanız sunucu kendisi otomatik backlink çalışması yapacaktır. Fakat Windows sunucularda böyle birşey mümkün değildir.

PHP4+
Mysql4+
PHP Ioncube modülü
Crontab ( İsteğe bağlı)


php.ini ayarları
register_globals = 1
output_buffering = 1
zlib.output_compression = off
shell_exec fonksiyonu aktif ( crontab paneli kullanabilmek için )


my.cnf ayarları

wait_timeout > 120 ( 120 den büyük olmalıdır )




Eğer bu ayarları yapamıyorsanız paylaşımlı bir sunucu da bulunuyorsanız; artık sizin Backlink Builder 2 uyumlu VPS de satıyoruz. Aylık 10 $ dan başlıyan fiyatlarla backlink çalışmalarınızı yapmak için VPS satın alabilirsiniz. Aylık 10$ a hiçbir yerde VPS bulmanız mümkün değil. Satın alınan VPS Backlink Builder 2 ile tam uyumlu çalışması için tüm ayarları yapılıp öyle teslim edilir.



Detaylar için : Hosting



Kurulum

Kurulumu çok basittir. Herkes rahatça kurabilir. İnstall dosyasını çalıştırmak yeterlidir. Detaylar için : Kurulum

Demo

URL : Demo
Kullanıcı adı : demo
Şifre : demo

Satın Al
SADECE 100 TL

Güncelleme
Ücretsiz


Eski müşterilerimiz müşteri panellerinden ücretsiz olarak yeni sürümü indirip kurabilirler.


Anahtar kelimenizde başarıya ulaşmak için yeterince makul bir ücret.

Yazılımı İsterseniz havale, isterseniz paypal, isterseniz Sanal Pazar üzerinden satın alabilirsiniz. Ödeme sonrası satış yetkilisi ile görüşürseniz size hemen lisans oluşturup yazılımı teslim edecektir.

Ödeme Hakkında detaylı bilgi : Satın Al


İletişim

Telefonla Destek, Her türlü soru bilgi ve problem için bize ulaşabilirsiniz.
Sinan AKDAŞ
0 506 925 89 70


Msn Destek, Her türlü soru bilgi ve problem için bize ulaşabilirsiniz.
MSN : [email protected]

İletişim formu : İletişim
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst