İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sosovn haber scriptini seo yapacak?

erdjan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Selam Arkadaslar

Biz sosovn haber scriptini kullaniyoruz. Sosovn scriptinde frendly url dedikleri sistem yani ust url ismi degisiyor . Ama bir sorun oldugu icin kullanmamistik. (guvenlik icin)

Fakat seo icin kullanmak istedik bu seferde calismadi Ugrasmamiza ragmen olmadi. :-( bir de sef yapabilecek bir arkadas lazim sizlerden bu konuda yardimci olabilecek bir arkadas var mi acaba?

Simdiden Tesekkur ederim

Sosovn Script Lisenslidir.. versiyonu: 2.0.4.

Ps: Sosovn kendilerinden yardim isteyecekti ama uzun zamandir kullandigimiz icin uyelik bitti. Oyuzden yardim istedim ama bir turlu cevap gelmedi tatil dolasiyla..

Aristograt

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Onun üzerinde sahsen kendim cok caliştim ama bir türlü beceremedim baya zorlu birsey gercekden butun kodlari temadan cekiyor cunki karisik kod yazilimi var ins birisi cözer

erdjan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Ja aslinda o kadar cok hosuma da gitmiyor ama dizayn olarak guzel arti bayagi bir gelistirdim, Ama bir turlu bazi seyleri cozemedim. Pek cok kullanilmadigi icinde bilinmiyor.

hek olaylarina karsi saglam oldugu icin goruntusu sistemide bayagibir hizli iste..

Sadece sef ve seo yapilmasi gerekiyor cok ihiacimiz var, Bilende yok sanirim.

Yinede cok tesekkur ederim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.