peki winsock teşekkürler
- Dünyanın en pahalı benzinini kullandığımızı biliyormusun?Avrupanın en düşük memur - öğretmen maaşı aldığımızı?En pahalı üniversite harçları verdiğimizi?En pahalı elektirği kullandığımızı?
sadece ekmek yiyelim diyorsan, ona da eyvallah...
- Korku bilmeden borçlanabiliyorsun dedin de..son 3 yıldır kredi kartı ile borçlanan binlerce kişinin hapse ve yüzlerce kişinin ölüme gittiğini biliyormusun?
ve insanlarımızın işsiz - aç olduğunu?
- Allah Korkusu nereden çıktı sevgili arkadaşım? Politika konuşuyoruz, hemen Allah'ı katıyorsun konuya. Yoksa bu da A-KA-PE den mi bulaştı sizlere? yapmayın lütfen..Günahtır, ayıptır..
zaten en iyi yaptıkları şey budur. " DİNİ VE İNSANLARI SÖMÜRMEK "..
Allah korkusu var diyemi yeşil sermayeyi güçlendirdiler..
Yimpaş - ALİ DİBO - Mr tayyipin 1 milyar dolarlık serveti. - Ülkerin yükselişi ve daha sayayım mı?
Bu mudur Allah Korkusu? Allah vursun Hırsızları ve yalancıları inşallah..
- Ülkeyi yönetinlerin aklı başında demişsin..
- Milyar Dolar servet yapsın, şekerleme ciklet sakız ülker derken, servetine servet katsın.
- Çiftçiye Köylüye halkın efendisine kabadayılık yapsın, anasına küfür etsin hakaret etsin
- memleketi satışa çıkarsın, Ülkeyi yabancılara pazarlasın, yandaşlarına peşkeş çeksin " Yeşil yeşil " ....
- Yurt dışı politikamızı yerlerde süründürsün, ne şeref ne namus bıraksın ülkede..
- Ulu Önder Atatürk'ün kurmuş olduğu CUMHURİYET'in, ilke ve inkılaplarının ve Türkiye Cumhuriyetinin yerine " İran Rejimi " getirmeyi hedeflesin..
- daha 3 sene önce üniversitelerde " Türban " kavgası sürerken her gün, Mr TayyiB iktidara gelince aniden kesildi ( düğmeye basıldı )
- Ülkenin en önemli stratejik noktalarını arap şeyhlerine pazarladı. Bunlarda kaç milyon dolar komisyon aldığı elbette açıklanacaktır ileriki tarihlerde yüce divanda..
--------------
daha sayacak çok şey var..öğrenmek istersen PM at konuşalım. Burası yeri değil..
Haklısın aslinda Tayyip ( AKP ) iktidar olmadan önce dünyanın en ucuz benzinini kullaniyorduk . Avrupanin en dusuk ogretmen maasini aliyorlar ogretmenlerimiz bu konuda haklisin babam Emekli ogretmen ( 5 tane cocuk okuttu hepsi universite mezunu ve iş sahibi ) . En pahali universite harci filan verdigimiz yok biraz olaya daha düzgün bak . Aksama kadar ortam pesinde kosan bir universite gencligi varken bunlara daha fazlasini vermeyede gerek yok acikcasi ( calisan adamlara universiteler kendileri imkan veriyorlar )
O intahar eden kredi karti magdurlari birgun odeyeceklerini bilmeden maaslarinin kat kat fazlasiyla harcama yaparken birgun bunlari geri isteyeceklerini hesap etse hicte sorun olmazdi
Verilen işleri begenmeyen ben bu iste calismam bu is bana gore degil diye soyleyen insanlara devlet istedikleri isi vermek zorunda degil .
Yimpasa para yatirilirken Tayyip basbakan degildi yada gidin Yimpasa para yatirin diyede soylemedi . Gidin paranizi tayyip henuz basbakan degilken birilerine yatirin sonrada vay tayyip efendi bunlarda namaz kiliyor sende kiliyorsun diyerek tayyibi suclayin . Demirelin yegeni piyasayi tokatladiginda kimse Demirele hey senin yegenin bizi tokatladi demedi.
Milyar dolar serveti olmasi konusuna birsey demiyorum . o konuda net bir bilgim yok . kötü körüne kimseyi savunacak kadar birilerine bagli degilim ( ki siyasi bir gorusum gercektende yok )
O ciftci dediginiz kabadayilik yapti dediginiz adamin bir provakator oldugunu bir Türkiye biliyor hala siz olayin farkinda degilseniz bende o köylü (!) arkadasa anasinida alip daha güzel bir ülkeye gitmesini tavsiye ediyorum
Memleketin satildigi filan yok . Özellestirme dediginiz olayi soyluyorsaniz oralarda yanlis uygulamalar oldugunun herkes farkinda ama Satilan bir Ülke yok . Bu ÜLKEDEN bir metre kare satacak adami tükürerek bogacak kadar saglam ve ayaktayiz.
Yurt dışı politikasinda bu hükümet kadar tavri kesin bir hükümet görmedim yada siz düzgünde olsa birseyleri yanlis gormeye alistiniz.
Ulu Önderin kurdugunu degistirme niyeti yok kimsenin . İran rejimi diye bir ülkenin yönetim bicimini asagilamak dogru degildir . Onlar öyle yönetiliyor . İranlinin biri cikipta " Türkiye Rejimi " seklinde bir mesaj yayinlasa ne gibi tepkiler vereceginizi tahmin edebiliyorum
O üc sene önce üniversitelerde süren Türban kavgasi hala devam ediyor . Belkide rahat bir universitede okuyorsun fakat ben Türkiye'nin en cok olay olan üniversitesinde ( İnonu Universitesi ) 7 yıl okudum ve hala okuyorum
Önceki hükümetler CONİ lere arazi satarken yada bir yerlerin ihalesini verirken pek tepki gösterilmezken simdilerde ARAP Şeyleri aliyor yandık naralari atmaya gerek yok sanirim .
Birilerinin Felaket diye bagirmalari bu ülkede gözle görülen istikrari bozmaya yetmez olaylara daha objektif bakmalisin .