Arkadaşlar. Düşüncemiz klasik arkadaşlık siteleri gibi olmak değil. Çünkü paralı yaptırmayı düşünmüyoruz. Sektörel bir tarzda olacak. Yani; XXXX sektörü çalışanlarına yönelik olacak...
Tabii arkadaş ekleme gibi özellikleri istiyoruz ancak göz kırpma gibi klasik arkadaşlık sitelerinde olan özellikleride istemiyoruz...
İstediğimiz genel özellikler...
Ana sayfada;
Forum (klasik nuke forumları gibi değil çok sade bir şekilde istiyoruz...
Online kişiler bloğu
Ana sayfada Haberler bloğu
Facebook tarzı ana sayfada duvar paylaşımları...
İş arama, İş ilanı bloğu
Tabii bunlar sadece bizim isteklerimiz geri kalan özelliklerin klasik sosyal paylaşım sitelerinde varolan özellikler gibi olmasını istiyoruz...
Ancak dediğim gibi;
Göz korpma, Yok seni çok beğendim konuşalım tarzı gibi sabit seçenekli arkadaşlık siteleri gibi zımbırtılar olmasın...
Maksat sektördeki ilgili bölümlerde çalışan arkadaşlrı buluşturmak.
Bu iş için kendimize göre ciddi bir bütçemiz var. 3 kişiyiz ve hepimiz ilgili sektörün en büyük firmalarında çalışıyoruz. Güver problemi yaşayacağımızı zannetmiyorum...
sorularınızı bekliyorum...
(not: Ücretli scriptler önerebilir ve o scriptler üzerinden geliştirme yapabiliriz)
Tabii arkadaş ekleme gibi özellikleri istiyoruz ancak göz kırpma gibi klasik arkadaşlık sitelerinde olan özellikleride istemiyoruz...
İstediğimiz genel özellikler...
Ana sayfada;
Forum (klasik nuke forumları gibi değil çok sade bir şekilde istiyoruz...
Online kişiler bloğu
Ana sayfada Haberler bloğu
Facebook tarzı ana sayfada duvar paylaşımları...
İş arama, İş ilanı bloğu
Tabii bunlar sadece bizim isteklerimiz geri kalan özelliklerin klasik sosyal paylaşım sitelerinde varolan özellikler gibi olmasını istiyoruz...
Ancak dediğim gibi;
Göz korpma, Yok seni çok beğendim konuşalım tarzı gibi sabit seçenekli arkadaşlık siteleri gibi zımbırtılar olmasın...
Maksat sektördeki ilgili bölümlerde çalışan arkadaşlrı buluşturmak.
Bu iş için kendimize göre ciddi bir bütçemiz var. 3 kişiyiz ve hepimiz ilgili sektörün en büyük firmalarında çalışıyoruz. Güver problemi yaşayacağımızı zannetmiyorum...
sorularınızı bekliyorum...
(not: Ücretli scriptler önerebilir ve o scriptler üzerinden geliştirme yapabiliriz)