Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar sitem için sözlük hazırlıyorum,bazı kelimelerin anlamları bir cümle kadar kısa oluyor,Google bunu spam olarak algılar mı sizce?Tasarım da sade olacak kullanıcının karşısına tek cümle olarak çıkacak
Özellikle sözlük scripti kullanmanızı tavsiye ederim. Bazen farklı yapılardaki sistemlere sözlüğe benzer yapılarla sözlük oluşturuluyor. Onunda zararı olabiliryor, google spam olarak sayabiliyor. Google sözlük scriptlerini tanıyor ve biliyor, O yüzden sözlük scriptlerini kullanırsanız hem daha verimli hemde sorunsuz olacaktır.
Bende şuan tıp sözlüğü hazırlıyorum tek tek sayfa olarak. Bazı kelimeler 4 5 cümleden ibaret. Sonuçta spam içerik yapmıyosun yada kelimeler le doldurmuyorum. Yaklaşık 2 aydır da uğraşıyorum spam olarak görmez. Gönül rahatlığıyla hazırlayabilirsin.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.