İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

spa, absürtcular için gayet iyi ..

P

PRicon

Misafir
Geçen gün spacash kullanmaya başladım ,

ve İnanılmaz süper bir ratio ile signup aldım ...

1:9' absürtta olanlar bu oranın ne kadar süper oldugunu bilirler ,

Hesabınız 50' dolar olunca ödemenizi yapıyorlar ,

ödemeleride çek , epass , bank transfer , western union ile alabilirsiniz ..

bol şanslar ,

http://www.spacash.com

E

European

Misafir
birader biraz anlatsan madem kullanıyorsun..
dialer filan yazıyor yanlış görmediysem..beni bozar dialer olayı.
yurdum insanını severim ben :)

P

PRicon

Misafir
ben dialer olarak kullanmıyorum ,
Signup olarak kullanıyorum ,

Anlatcak birşeyi yok , trafigin kaliteli ise , gallerileri kullanarak promosyonuda iyi yaparsan spa'nın bünyesinde bulunan sitelerden birine üye oldumu sana para ödüyor .. signup başına 35 $ ..

Altar , sende çok zeki yaratıksın ... ama alt üye linkimi koymasamda olurdu ,
niye diye soran olursa , TR alt üyeler signuplar çıkarcakki bana komisyon vercek ..

ancak gerçekten yabancı absürt ile uğraşanlar bana komisyon kazandırabilir bunu sende biliyosun ;)

bu forumda bikaç arkadaş var benim bildigim yeterince iyi uğraşan ..

E

European

Misafir
altar' Alıntı:
yalnız olay doğru ödeme yapıyorlar

[email protected] Jun 1, 2005 Received $1.146.51 from spacash

birader bu nedir :) ödeme aldın mı hiç? yada alan var mı diye sorayım?
bir de bununla boşuna kasmayalım.
öyle bir şey varsa çok sağlam üyeler paslarım ben buraya. yani öyle tahmin ediyorum :rolleyes:

P

PRicon

Misafir
evet ödeme yapıyor , ben 3-4 gün önce kullanmaya başladım ...

daha almadım ama yakında alırım , çok iyi gidiyor ..

belirtiyim tekrar .. KESINLIKLE ödüyor ,

bu arada çoğu absürt sponsora hitin yabancı oldugunu söylesemde türkleri kabul etmiyolar , millet eşini dostunu trial üye yapıyor , adamları kazıklıyor ..

sonra bizde şut yiyoruz ...

crawler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
signup sponsorların %99 u öder zaten , adam üye cıkardıktan sonra neden ödemesin ? Ayrıca 1:9 gercekten cok iyi bir ratio . Bu 1:300 lere kadar cıkardı tgp zamanlarında :) Tekrar tgp işine dönmeyi düşünüyorum , kullanabilirim bunu.

E

European

Misafir
beyler altar'ın enerjisini bir başka başlık altında tartışalım da :D madem konu açılmış bir şey sorayım

ratio ( oran ) neye göre belirleniyor pardon? bir arkadas 1.9 filan dedi..o ne oluyor :p

mesela bende 1 saat 15 sign up görülüyor..bu iyimi sizce. ama hesap : 0 hala :p

crawler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ratio şöyle olur..

mesela 160 kişi tıklayıp 1 kişi üye olmussa bu 1:160 olur. Bu kadar basit ;)

1 saat 15 signup nedir , anlamadım ?

E

European

Misafir
bilmem. öyle yazıyor valla :D
daha 1 saat olmadı ekleyeli..60 click var linklere. 15 sign up olmuş ama : 0 yazıyor :D

SaLvaDoR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
PRicon' Alıntı:
Geçen gün spacash kullanmaya başladım ,

ve İnanılmaz süper bir ratio ile signup aldım ...

1:9' absürtta olanlar bu oranın ne kadar süper oldugunu bilirler ,

Hesabınız 50' dolar olunca ödemenizi yapıyorlar ,

ödemeleride çek , epass , bank transfer , western union ile alabilirsiniz ..

bol şanslar ,

http://www.spacash.com

500:1 iyi ratio iken 9:1 i ilginç bir ratio bence hocam stats tan bi screen istesek çok şeymi isterim ? yada sadece 1 sing yaptıysan o biraz şansa olmuş derim , baktım iyi çıkarsa ref nden üye olurum sağlam hit yollarım :cool:

A

altar

Misafir
crawler' Alıntı:
hangi başlığa girsem , direkt olaya katılmış moda girmişsin altar . Nerden alıyorsun bu enerjini :)

Bi sn ya, ben anlamadım, siz ne demek istiyorsunuz? bilmiyorum biliyormusunuz ama ben o yazıyı epassporte hesabımdan kopyaladım buraya. Bakın beyler sizler (bir kaçınız hariç) 100 doları büyük para olarak gördüğü için bu size inanılmaz olarak gelmiş olabilir ama bu forumda bir kaç arkadaş varki onlar bunu çok iyi bileceklerdir. Ayrıca ben parayı aldığımı görün de üye olun diye gösterdim onu. Para kazanmak istemezseniz bu sizin sorununuz.

crawler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
altar' Alıntı:
Bi sn ya, ben anlamadım, siz ne demek istiyorsunuz? bilmiyorum biliyormusunuz ama ben o yazıyı epassporte hesabımdan kopyaladım buraya. Bakın beyler sizler (bir kaçınız hariç) 100 doları büyük para olarak gördüğü için bu size inanılmaz olarak gelmiş olabilir ama bu forumda bir kaç arkadaş varki onlar bunu çok iyi bileceklerdir. Ayrıca ben parayı aldığımı görün de üye olun diye gösterdim onu. Para kazanmak istemezseniz bu sizin sorununuz.

ben nediyorum sen nediyorsun :)

bu enerjiyi nereden buluyorsun her baslıgı kontrol edip cevap bulma. Ben bunu sordum , sanırım yanlıs "quote" ettin :)

Uurz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
absürt sponsorda flashcash i tek geçerim..
Geçen period ödeme alanlar bilirler herkese çifter çifter ödeme yaptılar..
Benim 14 tane hesabım var 500:1 ratio yu tutturamazsan ödemiorlar ama 450 hite kadar click ba$ı 10 cent veriorlar. Sonra ba$ka hesaba geçiorsunuz :p
Epass ile tek hesaba topluor ve atm den cash çekiorum..
Flashcash in sayfaları çok dandik ben yıllardır çalı$ıyorum 3 yada 4 sign up çıkarmı$ımdır.
Click daha iyi ama 10 cent...
Üye olmak isteyenler www.flashcash.com :) Referer istemiorum zaten üye çıkaramazsanız komisyon vermior üye çıkaracağınızıda sanmıyorum clicke kastırın..
Kolay gelsin

A

altar

Misafir
crawler' Alıntı:
ben nediyorum sen nediyorsun :)

bu enerjiyi nereden buluyorsun her baslıgı kontrol edip cevap bulma. Ben bunu sordum , sanırım yanlıs "quote" ettin :)

obaa yanlış adamı quote etmişim :p European'in mesajı olacaktı adamım pardon :) sende ne oluyor lan demişsindir :p

E

European

Misafir
ya beyler epass filan bu tür ödeme yolları çok kasıyor bana sorarsanız
direkt wire transfer ( banka transfer ) yapan sponsorları tartışalım. daha otantik :p

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.