İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

spa, absürtcular için gayet iyi ..

P

PRicon

Misafir
beyler bu arada ... ciddi ciddi yabancı absürtla uğraşan bu kadar TR webmaster ,

kaliteli projeler çıkarabiliriz belki ... ?

A

altar

Misafir
ya bak ben sana bişey diyecem, bu forumda bir çok kişi bildiklerini saklıyor (bende dahil), çünkü bişeyini çıkarıyorlar bi süre sonra, işi bilen birisi bu işlere girmez yani bilgisini paylaşmaz. Mesela güzel paralar gelen siteler var ama açıkçası söylemem. Tahminimce bu forumda ummadığım, ummadığımız kişiler güzel paralar kazanıyorlar. Beni yanlış anlamayın çok büyük birisi gibi görünme amacım yok, -ki umrumda da değil ama gerçek bu. "Bilgiyi saklarsan değerli"

E

European

Misafir
400 tekil hit yollamışım
1 kişi bile üye olmamış. bu nasıl adalet. nerde bu devlet kardeşim :p
valla yarın da üye olmayan olursa, çıkaracağım linkleri. bedavaya reklamını yapıyoz adamların. insan bir ara gazı verir , bir kaç kuruş ekler hesaba ki gaza gelsin.
ohoo bu sign up olayları sakat ya

P

PRicon

Misafir
European , hitin kalitesiz ise tabiki çıkmaz dostum ...(kalitesizden kastım küçümseme falan degil , yabancılar tarafından fakir ülke hiti olarak adlandırılan hit )

yani kastım şuki 5.000-10.000 yabancı hitli tgp'ler bile 1:1000 çıkardımı işin dogru yolda gittigini söylüyor ..

0:400 çok normal , hele ki hitinin çogu Türk ise ,

E

European

Misafir
evet ya doğrudur
benimkiler genelde Türk
o zaman bu sıpa olayı bizi bozar :p sıpa yaptık adamları iyi mi :D

canparlak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
signup çıkartmak çok zor bu arada uurz msn i verebilir misin bişey danışabilir miyim sana?

A

altar

Misafir
aslında hit'te önemli ama siteyi iyi yapmak daha da önemli, bunu bir yabancı öğretmişti bana, size de söyleyeyim, eğer absürt bir site yapacaksanız, galerileri çok zekice ayarlayın mesela ilk sayfada mükemmel resimler, çok tahrik edici (yalnız çok fazla olmasın bir sayfada resimler, 4 tane filan olabilir, istediğini vermeyin ona) sonraki sayfalarda kalite düşecek, bir sonrakinde harika bir resimle bu tür bir siteye link verilecek :D hehe işe yarıyor. Insan beyni işte :p

usekes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
PRicon' Alıntı:
beyler bu arada ... ciddi ciddi yabancı absürtla uğraşan bu kadar TR webmaster ,

kaliteli projeler çıkarabiliriz belki ... ?

ben de ugrasmaya basladim... ama karsima nasil bir engel cıktı biliyormusunuz TÜRKLERİ hiç bi site kabul ETMİYOR!

baya sorusturdum hatta mail attim we genellikle aldıgım cevap su :

kurallarımız acık yasak ulkeleri kabul etmiyoruz...

usekes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
European' Alıntı:
400 tekil hit yollamışım
1 kişi bile üye olmamış. bu nasıl adalet. nerde bu devlet kardeşim :p
valla yarın da üye olmayan olursa, çıkaracağım linkleri. bedavaya reklamını yapıyoz adamların. insan bir ara gazı verir , bir kaç kuruş ekler hesaba ki gaza gelsin.
ohoo bu sign up olayları sakat ya

signup olayları sakat diil aslında yapman gereken iki sey var. siten mutlaka yabancı olacak (yani yabanci hit cekecek) ve siten bir suru absürt sitesinde gosterilcek (tgplerde fln) ne kadar trafigin olursa o kadar signupdan para kazanma sansin artar.

bu arada sorusu olanlar fln msn den bana ulasabilir...

E

European

Misafir
dün mail yazdım amcamlara
dedim ki kardeşim 5 bin üzerinde hit yollamışım size. 1 tane bile sign up yok. bu nasıl iştir.2 gün daha linkler kalsın. bi b.k olmazsa çekiyorum linklerimi dedim.
sabah bi baktım 1 sign up var. 28 nokta bilmem kaç euro eklenmiş hesaba :p
acaba onlar mı ekledi " balık kaçmasın " diye :p
neyse bakalım ne olacak. eğleniyoz işte :D

yasaklinkler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu işte güzel para varda önemli olan yabanci hit bi ara denemiştim flashcash'i siteler kapaninca biraktim

SaLvaDoR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
flash cash ratiom tam manası ile rezil :)

Hits :29,907 Click-thrus:7,789 Signups :4

P

PRicon

Misafir
salvador ,

FC'nin turları ciddi derecede kötü .. gerçi şimdi biraz düzelttiler ,

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.