İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Spam cezaları ?

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
bir kaç aydır iyice arsızlaşan apple.com.tr ve arkitera.com un spamlarından iyice bunalmış durumdayım. iş kurumsallığa geldiğinde herkesten çok çene yapanlar spam konusunda aynı hassasiyeti göstermiyorlar. onlarca defa mail atmama, bir o kadarda haber listesinden çıkmak için zımbırtıyı tıklayın yazısına tıklamama rağmen hala ve sürekli spam almaktayım.
Bu işin kanuni yolunu bilen arkadaşlar fikir ya da tecrübelerini yazarsa sevinirim. Bu firmalara ne gibi ceza verilebilir ? Ceza mümkünmüdür yoksa böyle çekeekmiyim bunları ?

web.doktor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba apple.com.tr üye olmuş ve bilgilendirilmeyi istemişsen spam için bir yerlere başvuru yapmanın pek anlamı yok.en doğru yol apple Türkiyeye telefon açıp sorunu çözmelerini istemek. yada fax çek. sesini duyan olacaktır..kolay gelsin.

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
Merhaba apple.com.tr üye olmuş ve bilgilendirilmeyi istemişsen spam için bir yerlere başvuru yapmanın pek anlamı yok.en doğru yol apple Türkiyeye telefon açıp sorunu çözmelerini istemek. yada fax çek. sesini duyan olacaktır..kolay gelsin.

hayır hiç bir şekilde üye değilim. ayrıca dedim ya defalarca mailde gönderdim...hatta adını vermek istemediğim bir bayanlada karşılıklı mailleştik...hem arkiteradan hem apple dan.
Arkiteraya üyeydim ama listeden çıkmak istediğimi belirten mailde attım hemde defalarca...
neyse demek oluyorki mail atarak falan olmuyormuş bu iş.

uyuz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
apple dan ben de bıkmıştım valla

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.