İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Spam siteleri google'a nasıl banlatırım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DEKAN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
google sitemaps da bunla ilgili bölüm de eklendi, ordan da iletişime geçilebilir

aXzel

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
nasıl senden once cıktııgnı hala anlamadım :) her neyse google arama sitelerine bildigim kadarıyla izin veriyor yoksa bir cok siteyi banlaması lazımdı..

i.ari

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
arama sitelerini izin verirse ortalıkta spam site cıkar her zaman :S

aXzel

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hakısında kendi arkadasım msn api li bir scirpt yazmıstı arananı kayıt eden html olarak ve googleye bu site ile basvurdu siteyi kabul ettiler sonradan 6-7 ay snra googleden site banlandı bizimkide mail attı bu siteye izin vermiştiniz diye( hic deigşiklik yapmamıstı) ve sitenin banı geri kalkltı :D

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
9
Ya bişey söyliycem sırf senin sitenden önce çıkıyor diye milletin sitesini mi banlatacaksın yahu ???
Artı neden spam olsun ki adam arama ile para kazanıyor ve google zaten buna izin veriyor ??
Ben bişi anlamadım :confused:

i.ari

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Ben içerik yapayım çalışayım o benim hakkımı yesin öylemi?

aXzel

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ne hakkından bahsediyorsun hocam senin sitenin adresi ne k bakma fark edemedim ben bi verirmisin mümkünse + olarak o adamda ugras veriyo spam yapan siteye gercek hit kazandırmak kolay sanıyorsun sanırım ..

ibryas

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Saçmalamayın

Bütün şirketler büyümek ister ve büyür.

Arkadaşlar google nin kendi arama sayfalarını indexlemesi kazanç sağlamaz googlenin böyle bir şeye ihtiyacı olmadığı için de değil böyle birşey saçma olduğu için indexlemez. kendisi zaten dünyanın en iyi arama motoru arama motoru içinde arama sonuçları çıkması sizcede saçma değilmi?

Sanırım nokta Böyle konulur :D

i.ari

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Arkadaşlar google nin kendi arama sayfalarını indexlemesi kazanç sağlamaz googlenin böyle bir şeye ihtiyacı olmadığı için de değil böyle birşey saçma olduğu için indexlemez. kendisi zaten dünyanın en iyi arama motoru arama motoru içinde arama sonuçları çıkması sizcede saçma değilmi?

Sanırım nokta Böyle konulur :D

Yooo kendini kandır... üst tarafa gibi advense reklamı koyar.
Kendi arama sonuçlarından tutta tüm arama motorlarında ilk sıraya cıkar. Sana advense kazancı bile bırakmaz. Böylecede daha çok büyür.

Ve hala nasıl düşünce ile yazıyorsun anlamıyorum. BÜTÜN ŞİRKETLER DAHA ÇOK BÜYÜMEK İSTER. bilmiyor olabilirsin ayıp degil ögrenmemek ayıp.

Son noktayı sen asla koyamazsın ok?

feverinlove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
asıl sorun diğer arama motorları google sonuçlarını listelerse olur. Gerçi o zamanda diğer arama motorları indexletmez google.com sayfalarını

welldone

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yooo kendini kandır... üst tarafa gibi advense reklamı koyar.
Kendi arama sonuçlarından tutta tüm arama motorlarında ilk sıraya cıkar. Sana advense kazancı bile bırakmaz. Böylecede daha çok büyür.

Ve hala nasıl düşünce ile yazıyorsun anlamıyorum. BÜTÜN ŞİRKETLER DAHA ÇOK BÜYÜMEK İSTER. bilmiyor olabilirsin ayıp degil ögrenmemek ayıp.

Son noktayı sen asla koyamazsın ok?

asıl sen son noktayı koyamazsın. site sahibi spam felan yapmıyor googlenın kedni veridği arama motorunu kullanıyor. bilip bilmeden atlamayalım konuya

http://www.google.com/coop/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.