İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

spam'cilerle onların dilinde savaşın

odevsiteleri

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Size her gün spam gönderen, bunu bir de gerçek adres kullanarak yapan pervasızları spam robotlarına yem etmek için:

http://telekomturkiye.blogspot.com/2005/06/free-mail-list-e-mail-lists-bulk-e.html

Aslında gerçek adresten göndermeleri de gerekmiyor. Çoğu spam'de bir internet adresi bulunuyor. Girip o adresteki mailleri alabilirsiniz.

Spamciler laftan anlamıyor. Spam'in ne kadar sinir bozucu olduğunu görünce bizi anlayacaklardır.

F

fatihhk

Misafir
valla süper bombardımana başlayalım hemen.
birde bunu firmaların yapması ne ayıp ya.insanın alacağı varsada almaz spam olarak mesaj atıldıktan sonra...

HONEYMONEY

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
, konuyu başka yöne çekmek derinlik katmak istiyorum.
Burada genelde çoğu spam diyince tavrını hemen sert bir şekilde gösteriyor,bu gerçekten çoğumuzun bu konuda biliçlendiğini gösterir.
Acaba içimizde, hayatında hiç spam yapmamış arkadaşımız varmı?
merak ediyorum.

bu arada spam yapanlara spam yaparak ders vermek nekadar doğru o konuda emin değilim.bence işe yaramaz.
saygılar

A

Airborne

Misafir
En sevmedigin baska bir olayda sayfada görünmez yazilar kullanmak. Hatta forumdan bazi bu olayi iyice abartmislar ve sayfalarinin acilmasi zaman aliyor.

F

fatihhk

Misafir
HONEYMONEY' Alıntı:
, konuyu başka yöne çekmek derinlik katmak istiyorum.
Burada genelde çoğu spam diyince tavrını hemen sert bir şekilde gösteriyor,bu gerçekten çoğumuzun bu konuda biliçlendiğini gösterir.
Acaba içimizde, hayatında hiç spam yapmamış arkadaşımız varmı?
merak ediyorum.

bu arada spam yapanlara spam yaparak ders vermek nekadar doğru o konuda emin değilim.bence işe yaramaz.
saygılar

ben yapmadım. : )
bence yapmayan bir çok kişi vardır.
sen merak ettigine göre yaptın sanırım :D

HONEYMONEY

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben birkaç kez denedim amatörce,başarılı olmadı , zaten web konusunda bilgilendikçe , spamin işe yarımıyacağını anladım.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.