İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Spedia,Casfiesta,Cashsurfers Reklam Barları Hakkında...

Z

zeloeee

Misafir
ben 16 yaşında bir lise ogrencisiyim ve boyle spedia cashfiesta cashsurfers gibi reklambarları kullanarak para kazanmak istiyorum ve bunada imkanım war ama bu programlarla ilgili bir cok site war we cogu türk ama çoğu türk olmasına rağmen ben pek fazla aydınlatmadı. Eger bu programlarla ilgili bir bilginiz warsa bana yardımcı olurmusunuz acaba.Yani kayıt oluyorum site yabancı ingilizcem yok we türk sitelerinin nereyedeyse hic biri beni aydınlatmıyor we hepside eski.Bu reklam barları hangisi kapandı hangisi dewam ediyor belli deil.Suan dewam eden warsa we bunu bilen birisi bana yardımcı olabilirmi.En azından bu sitelerden birine kayıtlı olan birisi.Eger yardımcı olursanız sevinirim.Hic olmassa kendi okul harçlığımı cıkarmıs olurum :)

ayhan

0
Yasakli Uye
İyinet Üyesi
Reaction score
0
gomez dışındaki programların hiçbirisi ile ilgilenmemeni tavsiye ederim.
Bu alanadki sitelere bakacak olursan son 2 yıldır çek alanı göremeyeceğini belirteyim. :(
Yine de gomez ayda 3-5 dolar olmak kaydı ile kazanabileceğin tek site gibi durmakta...

Z

zeloeee

Misafir
ama ayhan dediğin bu miktar cok az eğer dediğin gibi bu kadar azsa hic girmeyeyim bile.Hic olmazsa bu kadar fiyat icin harcıyacagım zamanla ders calısırım.Eger baska bildigin weya diğer playerların bildiği warsa yazabilirmi acaba ¿?

Aforizmalar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merhaba liseli arkadasim.
yillardir bu islerin icindeim sana birkac tavsiyem olacak.
o kadar zor ki bu internetten para kazanmak yani soyledigin gibi bu süreyi öss ye calisarak gecirmek en hayirlisi. ama ben bi kac sey anlatayim sana.
bu islerde parayi kazanan hep yabancilar olur bunu kesinlikle aklina koy. yani sen programi yuklersin izlersin reklamlari ama program izlenmedi olarak gosterir. ya da hesabin kapanir bi süre sonra ama onlar bu isten paralarini kazanirlar. zaten günlük 2 dolar kazanabiliyosun bazilarinda ya da 5 dolar . o da çok zor. sitelere girip iyice incelersen orda odeme yaptiklari cekler var. en yuksek 150 dolar falan onlar da koreye falan . kore'de de bu isin manyaklari var. yani reklam barlarini yukeyip para kazanmak cok zor. aylik 10 dolar kazanirsin belki .. bi de e mail programlarina yazilirsin iyice kafan karisir. sonucta ugrasir ugrasir bisey elde edemezsin. bu islerden para kazanman icin en az 10 saat nette olup olan biteni takip etmen lasim. ve bi de ingilizce bilmiyosan hic girme bu islere derim ben. ama illa internetten para kazanmak istiyosan ac bi web sitesi. farkli bi düsünce üret. icerigi güsel olsun sitenin . belki reklam alip para kazanabilirsin bu da cok zor gerci bizim sartlarimizda ama benim tavsiyelerim boyle.
umarim bosa zaman harcamazsin. notlarini da yüksek tut benden solemes sonra cok uzulursun :)

bedavaonline

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben, 1999 yılından beri bu para kazanma isiyle ugrasiyorum.
Fakat gelir gideri karsilamiyor :) Ozellikle internete çevirmeli ağdan bağlanıyorsan bu işler icin değmez! Kazandigindan fazlasini telefon faturasina odersin.
Sen ders calis,sinifini basariyla gec,iyi bir is sahibi ol,bol para kazan.
(Gerci bunlarda zor isler ama...)

ShadowSong

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar bence internet üzerinden para kazanmanın en iyi yolu herhangi bir dili (ki asp önerimdir) tamamiyle öğrenip, alışveriş vs. scriptleri satmak. İstanbul' daki webmaster arkadaşlarım bu bakımdan oldukça şanslı çünki burdaki ajanslar bu tarz işleri peşin para karşılığında satın alıyor. Şuanda özel olarak hazırladığım 19 adet otomasyon sistemi var. Bu sistemler içerisinde banka hesabını kontrol etmekten ajandaya kadar birçok programı barındıran komple otomasyon çözümleri. Gerçekten çok işe yarıyor, iyi paralar kazındırıyor.

Diğer yandan diğer arkadaşlarımında söylediği gibi internet üzerinden reklam mail vs. yollarla para kazanmak oldukça zor, garanti değil ve gelir düzeyleri oldukça düşük.

astraler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İnternetten baya yüklü miktarlarda para kazanabilirsin, yeter ki nasıl kazanılacağını bil.

Örneğin ben şu anda sadece internetten 2500 - 3000 USD para kazanıyorum ayda.Bunu artırmak ta elimde...:)

H

hibrahim

Misafir
astraler
bazı insanlar sadece laf üretir bazıları yapar ama SÖYLEMEZ bazılarıda yapar ama SÖYLEYEMEZ...

hangisisin?

Aforizmalar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
astraler' Alıntı:
İnternetten baya yüklü miktarlarda para kazanabilirsin, yeter ki nasıl kazanılacağını bil.

Örneğin ben şu anda sadece internetten 2500 - 3000 USD para kazanıyorum ayda.Bunu artırmak ta elimde...:)

Bunu arttırmak elinde ama arttırmıyorsun çünkü bakada para koyacak yer kalmadi di mi ? Eminim öyledir.

Hosting isi yapiyorsan çok para kazanabilmen mümkündür tabi ama hosting isi öyle kolay olmuyo. teknik destegi var. hostu bi yerlerden almak var. her gün seni arayip " noldu bizim site açilmiyo, maillere bakamiyoz, kontrol panele giremiyoz " diyenleri dinlemek var. elektrigi var suyu var. :) ama.. sende bi tane degil HOSTIN SITELERI yazmissin yani bi kaç tane var. yakisir.

Ayrica 2000$ - 3000$ kazananlar hep buralarda dolasirlar ve ne kadar kazandiklerini anlatirlar . :)

Arkadaslara katilmamak elde degil.

astraler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
dewilsdance' Alıntı:
laf ureten sanirim... (sadece laf ureten)

Bunu da nerden çıkardınız, unutmayın, kanıtlayabileceğimi söyledim.

Elbette, hosting işinin arka kısmı çok çetrefilli olabilmektedir.Ama dediğim gibi her iş bir uzmanlık gerektirir, ki getirisi reel olsun.Benim uzmanlığım da nette tanıtım ve hosting (şimdilik).

astraler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hosting sitelerim..

1uhost.com
zighost.com
ve
ankahost.com (yeni açıldı)

Hepsi ingilizcedir.

bedavaonline

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Burada sponsorlardan bahsetiyoruz, siz de kalkmış internet'ten kac bin dolar kazandiginizi yaziyorsunuz.
Ona bakarsanız, baskuda.com idefixe.com sizin yazdiklarinizdan daha fazlasini cebe goturuyor.
Bizim boyle bir ise girisecek alt yapimiz olsa, hic durmaz hemen yapardik :) Bizim oner verdigimiz yontem; sponsorlarimizi nasil zengin edebiliriz de bize karsiligin da 50 usd yollarlar!?

ShadowSong

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bedavaonline, yazını okudum ve koptum resmen.

"Bizim oner verdigimiz yontem; sponsorlarimizi nasil zengin edebiliriz de bize karsiligin da 50 usd yollarlar!?"

Haklısın baboli, sonuna kadar haklısın ne dense boş :))))

astraler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Haklısınız da, konu, netten para kazanmaya doğru kayma yaptığı için yazma ihtiyacı hissettim, o bakımdan yani..:)

Aforizmalar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben de en basta onu demistim zaten. Adamlar ancak bizim sirtimizdan cok kazanacaklar ki sonra gondermeyi düsünsünler. Yani yeni baslayanlar da fazla medet ummasinlar acikcasi.

Hosting olayi da aslinda bu basligin konusu degildi zaten. Internetten kazanmanin binlerce yolu var. hosting , e-ticaret , acik arttirma , web design , yasakpara ( sakat olsa da kazanan da çok kaybeden de ) , dialer komisyonculugu , heking*** :) , reklam , arkadas bulma ... daha da sayamadigim bi ton muhabbet.

Ama burda konu yabanci reklam barlarla para kazanmak isteyen bi arkadasa yol göstermek.

Neyse dedigim gibi cok fazla para kazanma hirsi olan ve alt üyen olarak faaliyet gösterecek arkadalarin , adsl veya kablonet gibi bi baglantin yoksa bu islere hiç girmeyecksin.

Olay budur.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5