İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Spielberg ve Çinli

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Bir Çinli bir gece amerikan barına girer ve orada Steven Spielberg'i görür. Onun bir hayranı olduğu için yanına koşar ve imzalı bir fotoğraf ister.
Spielberg beklenmedik bir şekilde Çinli’yi tokatlar.
Şaşkın Çinli sorar: "Neden böyle yaptınız?"
Spielberg cevaplar "Siz II. Dünya Savaşında bizim Pearl Harbour limanını bombaladınız, çık git burdan"
Çinli daha da şaşkın: "Ama onlar Japonlardı, ben ise Çinliyim.!.." Spielberg: "Çinli, Japon, Koreli, Vietnamlı, hepiniz aynısınız"
Bunun üzerine Çinli de Spielberg'e bir tokat atar.
Bu defa şaşkın Spielberg sorar: "Peki sen beni niye tokatladın?"
Çinli: "Siz de Titanic'i batırdınız, Titanik'deki yolcular arasında benim atalarım vardı"
Spielberg: "manyak mısın, Titanik'i batıran bir 'Aysberg'di"
Çinli: "Aysberg, Spielberg, Carlsberg, hepiniz aynısınız"

Orjinali:
A Chinese walks into a bar in America late one night and he saw Steven Spielberg.
As he was a great fan of his movies, he rushes over to him, and asks for his autograph.
Instead, Spielberg gives him a slap and says, "You Chinese people bombed our Pearl Habour, get outta here."
The astonished Chinese man replied, "It was not the Chinese who bombed your PearlHarbour, it was the Japanese".
"Chinese, Japanese, Taiwanese, you're all the same," replied Spielberg.
In return, the Chinese gives Spielberg a slap and says, "You sank the Titanic, my forefathers were on that ship."
Shocked, Spielberg replies, "It was the iceberg that sank the ship, not me."
The Chinese replies, "Iceberg, Spielberg, Carlsberg, you're all the same."

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.