İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sponsor Aranıyor!!!

T

TrueReAL

Misafir
Merhaba arkadaşlar bir web sitesi yapayım dedim işin içinden çıkamadım.
Önce domain için yer aradım ne yapayım ne edeyim derken niobeweb.com u övdüler ordan aldım. Sıra hostda gelince işin içinden çıkamadım fiyatlar bahalı remotemach.com biraz ucuz orasıda riskli yani çogu kişi olumsuz.
Düşündüm taşındım ben daha host alacak kadar büyümedim. Önce bir sponsor bulayım ona göre hareket edeyim kararına vardım.
Arkadaşlar ben bir benimde okudugum bir üniversitenin sitesi yapmak istiyorum. Site bie yere kadar forum sitesi olacak şimdilik en iyi formlar php oldugu için onu kullanacagım. Site yeni açılacagından 1 aylık çalışma olacak Bu çalışma Pankart hazırlama(Sitenin tanıtımı için üniversitenin her fakültesine ve bölümüne asılacak) ve site oluşturma şeklinde olacak!! Tabi bu iş için bayagı çaba harcamam gerekiyo!!
Benim istedigim şimdilik;
100mb ilerede yavaş yavaş artacak şekilde
Aylık band 5gb
Pop3 bayagı olursa sevinirim sitedeki modaretörlere verilecek(max 100)
Ftp.... vb.

Arkadaşlar günlük tekil hitin tanıtımla birlikte 100-1000 arası degişmesini düşünüyorum. Fakat bu yeni bir çalışma oldugu için tam sayı veremiyorum.
17 fakülte 142 bölüm düşünürseniz sadece 142x4yıl=568 sadece sınıf
düşünün sadece bizim sınıf 200 kişi 568x200 = 113.600 tabi bu sallama 2 yıllıkda var olsun 75bin(tamamen sallama ama min=50bin) bunun 10 bini giirerse ben arkadaşlarada yogunlaştıracam yani bayagı büyük bişey olacak.
Hesaplar güzelde iş hesapla bitmiyo Bir başlıyalım ne olacak bakalım.
Msn de bekliyorum . [email protected]

Şimdiden teşşekürler

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.