İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

sponsor arayanlar bölümü

Phantasm

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Maruzatım forumda eksik gördüğüm veya göremediğim bölüm olan Sponsor Arayanlar içindir.

Böyle bir bölüm olsa da elinde sunucusu/parası/gücü olanlar da bu insanlara reklam vs. karşılığı destek verse.
Bu bölüm kontrol altında tutulsa, Forum'a davetiye isteyenler bölümü gibi yönetim kontrolünde olsa ve şablon sistemi kullanılsa...

Zanza

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Mevcut Bölüm içerisinde bile bahsettigin konu ile ilgili yoğunluk yaşanmazken extradan yeni bir Kategori açmayı gereksiz buluyorum.

Phantasm

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Mevcut bölüm derken?
Ben göremedim öyle bir bölüm tam link verir misin?

Zanza

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Hosting ve Reseller bölümlerine Sponsorluk için başıklar açılıyor arada. Bence* o bölümlerin asıl işlevini engelleyici bir boyutada ulaşmış değil.

Phantasm

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bence ayrı bir bölüm konulmalı. Dediğim gibi, daha çok talep gelecektir...
Sponsorluk verecek adam akıllı siteler arıyorum. Sunucular boşta yatıyor... Ama bulamıyorum.

winsock

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sponsorluk verecek adam akıllı siteler arıyorum. Sunucular boşta yatıyor... Ama bulamıyorum.

Bosta yatan sunucularini kapatarak maliyeti dusurmeni tavsiye ederim .

ayrica bolumler bence yeterli yeni bir kategoriye ihtiyac yok gibi gorunuyor

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12

dönem dönem başlık açmanızda yarar olur. sitesine host sponsoru arayan çok arkadaş çıkıyor, çıkacaktır.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.