Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Kayıt Ol

Sponsor Arayışındayız..

donjuanyasin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba İyinet,
Öncelikle forumda sponsorluk konulu bir başlığı göremedim mutlaka vardır olması gerekir ama bulamadım mazur görmenizi rica ediyorum.

Yaklaşık bir aydır planladığımız en iyi blogger yarışması için bir çok sitenin e-mail kutusunu aşındırdım kimileri gülüp geçti kimileri bir cevap vermeye tenezzül dahi etmedi.Oysa bir günlük kazançlarının küçük bir miktarı idi istediğimiz, konuya gelecek olursak www.bloggerdestek.com adı altında ki sitemizi daha çok kitlelere duyurabilmek wordpress-tr ne ise bizde bloggerdestek adına layık olabilmek için,
Tasarım , içerik aynı zamanda belirlenicek bir kelimede seo yarışması ile ,sadece blogger kullanılarak neler yapılabilineceğini göstermek istiyoruz.Bunun için kaynaklarımız çok kısıtlı sitede sponsor veya hiçbir reklam bulunmamakta ek bir kazancımız da yok.Sitenin Kurucusu benim ve diğer sitelerimden elde ettiğim gelirim ile, Kazanan kişiye bir cep telefonu hediye etmekten başka öneri getiremiyorum.

Biliyorum ki forum.iyinet.com'da çok büyük webmasterlar bulunmakta, Sizlerden istediğim ve konuyu açmamda ki amaç yarışmanın ödüllerini biraz daha tatmin edici kılabilmek,Örneğin ben en kısıtlı imkanlarım ile cep telefonu alıyorum siz ekran kartı hediye edersiniz sponsor olursunuz veya bütçeniz büyüktür çok daha iyilerini sunarız.Böylece yarışmaya katılım artmış olur..
Okuduğunuz için teşekkür ediyor,görüş öneri ve yardımlarınızı bekliyorum.
iyi günler iyinet..

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
İnşallah bikaç sponsor çıkar.Merakla bekliyorum yarışmayı..

donjuanyasin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
çıkmaz ise senin dediğin gibi olucak telefon ihtiyacını gidermiş olursun hemde seo dersi vermiş olursun .)

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
6
ayrıca site baya güzel ve iceriği zengin bir siteye benziyor

donjuanyasin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ayrıca site baya güzel ve iceriği zengin bir siteye benziyor
Teşekkürler,Site 8 aydır yayında 9 adet yazarımız var pr değerimiz 3 dü daha sonra 2 ve özel alan adımıza geçtiğimizden dolayı şimdi malesef ki sıfır.İçerik tamamen özgün son zamanlarda ki yayınladığımız temalarda tamamen bize ait.

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Dediğim cep telefonunuda koyarsan bende büyük ihtimalle katılırım heralde yarışmaya.Veya daha iyi hediyeler varsa..
Sdn flash disk veriyomuş ama onun aynısının 2gbsi var bende.
Umarım yarışmaya fazla sponsor bulmadan başlamazsınız..

donjuanyasin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet dedğin gibi,www.shiftdelete.net 1 GB'lık Kingston DataTraveler USB bellek hediye ediceğini açıkladı,çok büyük beklentilerimiz de yok zaten şu telefon için bir sponsor bulabilsem çok güzel olucakdı ama zor galiba..

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Aklında bi tarih varmı yarışmanın ne zaman başlaması gerektiğiyle ilgili..

donjuanyasin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Malesef yok net bir zaman vermem doğru olmaz şimdilik,2 3 sağlam sponsor olsa şak hemen bu akşam açayım yarışmayı.ama sanırım hayal ettiğimiz gibi yürümicek işleriimiz.