İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sponsor arıyorum

X

Xman

Misafir
Wordpress resim sitesi için linux cpanel sunucu sağlayabilecek sponsor aranmaktadır, sıfır domain kurulacak ve legal içerik yayınlanacaktır 100 mb alan ve 3 gb trafik yeterlidir.

Not : 2 gün sonra vazgeçip yarıda bırakacaklar yazmasınlar lütfen.

...::LorD::...

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
sponsorluğun karşılığında reklam yayınlama link yayınlama gibi bir vaadiniz var mı?

X

Xman

Misafir
footerdan 3 adet link verebilirim ancak sanatsal içerikli bir site olacağından kendim dahil reklam koymayacağım.

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Kiminle görüşeceğim, sizmi ilgileniyorsunuz, forumda tanımadığım birinden almak istemem.

kendiniz üye oluyorsunuz, otomatik size hesap açan ücretsiz hosting hizmeti, ben deneme maksatlı 6-7 aydır kullanıyorum, gayet güzel.

Killa_HaKan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
eger kimseyi bulamasan ve verdigimiz siteden almak istemiyorsan www.htservers.net kampanyasi var hersey 10 ytl yani 1gb alan 10 gb trafik senelik 10 ytl onu almani tavsiye ederim

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.