İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

||||||sponsordan para kazananların dikkatine||||||

M

mdozzy

Misafir
Arkadaşlar bu konu daha öncede açılmıştı hatta Z-team diye bir grupta konuyla ilgili bir açıklama yapmıştı www.katilkazan.com adlı site hakkında!Ben siteye üye olmuştum bir kez daha webmaster arkasdaşları davet ediyorum siteyi yapan ben değilim fakat olay çok hoşuma gitti yani eğer click sponsor kullanıyorsanız lütfen bir bakın siteye!kimse kimseye kötü bir amaç yada çıkar amacıyla yaklaşmıyor sadece birbirimizin linkine tıklayarak birbirimize para kazandırıyoruz tabi sponsorunuz ödeme yapıyorsa kısacası nekadar çok webmaster o kadar çok kazançkimse kimseden geçinmeyecek haydi zaman birlik zamanı bir deneyin yada bir bakın sitenin içeriğinee:)yırtmak lazımm:)

M

mdozzy

Misafir
Arkadaşlar bu konuda hile yada dolandırıcılık olduğunu düşünenler olabilir hatta muhakkak vardır ama bence böyle bir durum söz konusu diil adamlarla tek münasebetiniz onların linkine tıklamak onlarında sizin linkinize tıklamasıdırr kendin yaz kendin cvpla olduu:)lütfen fikirlerinizi beyan ediniz saygıdeğer webmaster kardeşler:)eğer huylandığınız bir nokta varsa sebebiyle bir yorum getiriniz:)
saygılarr

Cypher

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Reklam verenler duymadıkça sorun yoq .Ama şunu diyim clicxhange gibi sistemler anlar bunu deneyin bakalım.

M

mdozzy

Misafir
Ya abisi bi yiyen olacaktır:)birileri dediğin gibi anlayıp sorun çıkarmaz umarım:)Şansımızı deniyecez:)Yalnız hala bazı arkadaşlar var vay sitenin bannerını beğenmemişte cartta currtta konuşuyo bence öyle laf ebnliği yapacağına herkes bir araya gelse birşeyler olacak bence!Neyse bakalım görcez işin sonu nereye gitcek!Kaybetcek bişi yok kazanamayan zaten kazanamıyor haksızmıyım?:)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.