İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

sql hatası - ücretli yardım lazım

AlwaysFc

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Unable to save result set in /includes/class_core.php on line 371

bu hatayı alıyorum ve bir türlü düzeltemedık
vb ve sql konusunda uzman ve sorunun ne oldugunu anlayıp çözecek kısılerden ucret karsılıgında yardım beklıyorum

nokie

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
ücretli olarak yardım edemem ki yeterli vaktim yok zaten, ama şunu söyleyebilirim ki eğer bu hatayla beraber veritabanı hatası alıyorsan ilgili tablo bozulmuş demektir. İlgili tabloyu phpmyadmin, scriptinin admin panelinden yada SSH üzerinden onarman gerekiyor çözüm için.

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
Look like your server has been disabled the get_ini for security reason , maybe you can ask your hosr service to remove it
denmiş get_ini fonksiyonunu acaba nerden açabiliyoruz?

Admin CP -> Maintenance -> Repair/Optimize Tables -> Check All -> Continue
Admin CP -> Bakım -> Tabloları Tamir Et / Düzenle -> Tümünü İşaretle -> Devam
diyende var tabi

AlwaysFc

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Arkadaslar saol ama admıncp yede gırılmıyor-tabloları ssh den tamır ettık ancak yukardakı hata verıyor

AlwaysFc

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Sorunu Sorf.org Teknık ekıbı çözmüştür.Gece gunduz destek verdıklerı ıcın cok tesekkur edıyorum.
Ayrıca Konumla Ilgılenen arkadaslara da tesekkurler.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.