İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

sql to aceess yapa bilecek varmı

TransLatoR

0
İyinet Üyesi
Katılım
15 Temmuz 2008
Mesajlar
58
Reaction score
0
millet mysql e geçmek istiyor. sen ise accesse geçmek istiyorsun. olmazsa çevirici programları dene..
 

sivrisinek

0
İyinet Üyesi
Katılım
8 Haziran 2008
Mesajlar
822
Reaction score
2
hayatının yanlısını yapmaktasın eger siten heleki devamlı guncellenen bir site ise access sadece cok kucuk uygulamalarda secilmeli 5 senedir bir kere iyi bir sistemin access ile calıstıgını görmedim duymadım..
 

falsealarm

0
İyinet Üyesi
Katılım
2 Eylül 2007
Mesajlar
161
Reaction score
0
Neden boyle bir cevirime ihtiyacin oldugunu ve tam olarak ne istedigini, sadece veritabani mi yoksa veritabani + kod mu, sanirim yorumdan cok yardim icerikli mesaj alma ihtimalin yuksek olur.

Arkadaslarin yukarida yazdiklari dogru cunki accesss veritabani hareketli siteler icin agir gelir. Access veritabani kullandigi icin hosting firmasi tarafindan gecici olarak sitesi engellenen bir iki insan taniyorum. Ama site guncelleme amaci ile veritabanini Access'e gecici cevirip, tekrar mySQL'a donus yapmak istiyorsan olabilir ki bu bile gereksizdir. Navicat mySQL gibi programlar form guncelleme opsiyonu sunuyor.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst