İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

staminus.net

WoLeRiNe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
staminus.net nedir ? ne değildir? hakkında bilgisi olan, kullanan var mı? burdan irc dedicated almayı düşünüyoruz da? tavsiye eder misiniz?

P

Pco

Misafir
Vall ben kullandım ordan

+ Makinede sorun yaşamazsın
+ Hızı iyi
+ Türkiye temsilcisi cesur.net
+ Ordaki teknik destek iyi ( [email protected] ) Bence zaten en onemlisi bu. Yakup abi her an ilgileniyor en ufak birşeyinde. Başka yerlerde alsan bu kadar cabuk ilgilenmezler
- Baglantılarda arada bir problem cıka bilir.
- ddos karsı fazla birşey yapamıyor. dogal olarak Bunun için sana tavsiyem aldıgın yerden adama soyle bir ayar ceksin kernele . Sonra sende ircd sunucularına antirandom'u kur. gerisine karısma. Ahh be Yakup abi ne adamdır :)

zokkie

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
cesur.net'te

Bandwidth Limit Exceeded
The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later.
--------------------------------------------------------------------------------

Apache/1.3.33 Server at www.cesur.net Port 80

diyor ama

S

seven7

Misafir
zokkie' Alıntı:
cesur.net'te

Bandwidth Limit Exceeded
The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later.
--------------------------------------------------------------------------------

Apache/1.3.33 Server at www.cesur.net Port 80

diyor ama

bendede +1 :)

O

ozdemir

Misafir
Ya siz satis sorumlulugunun ne demek oldugunu biliyor musunuz? Birakin bunlari artik. Gercekci olalim.

CESUR.NET

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
satis sorumlusu anlami burda turkiye distributoru anlamindadir arkadaslar. iyi calismalar.

O

ozdemir

Misafir
Cesur.net kullandigin kelime yanlis. Sen en iyisi Turkiye Distributoru yerine reseller(yani ikinci el satici) kullan. Iyi calismalar

CESUR.NET

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
www.staminus.net adresi Türkiye ip girişleri www.cesur.net adresine yönlenmektedir. buda Türkiye distribütörü anlamındadır reseller değiliz. Özdemir Türkçeyi tartışacağına biraz cesur.net in müşterileri araştırsan insanlara daha çok faydalı olacaksın burada kimse Türkçe öğrenmiyor herkes hizmet veren sağlam yerler arama çabasında.

O

ozdemir

Misafir
Cesur.net ben senin kotu bir hizmet verdigini legalpara etmiyorum ki. Sadece Staminus un Turkiye ye bir kisiye distibutorluk verecek kadar salaklik edebilecek bir yer olmadigini soyluyorum. Distibutor olan yerlere sahsi satis yapilmaz. Bu nedenle hic bir hosting sirketi distibutorluk vermez reseller alabilirsin boylelikle yasalara gore bu sirket sahsi satislar da yapmaya devam eder. Yani distributorluk olayi hikaye. Bunlari nasil biliyorsun diyecek olur isen ben 1999 dan beri amerika da bir hosting sirketinde calisiyorum ve ayrica calistigim bu sirket uzerinde de kendime ait serverlar ile bu sirkete de reseller olarak musteri de bulmaktayim. Lutfen tekrar soyluyorum, ben sizin kotu bir hizmet verdiginizi legalpara etmiyorum, sadece kelime olarak yaniltici bir kelime kullanmissiniz, onu size bildirmek istedim. Yine de goruslerimi belirterek hata yaptiysam, ozur dilerim ama lutfen gercekci olalim.

CESUR.NET

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Peki, Özdemir staminus Türk müşterilerinin tamamının bizde olması ne demektir? Türk müşterileri direk bizimle muhatap oluyor buna da bir isim koyarsak ona göre bizde yanlışımızı düzeltelim. Dediğim gibi www.staminus.net Türk ip girişlerinin tamamı www.cesur.net e yönlenmekte ayrıca yurt dışındaki Türklerinde bize yönlendirilmesi sağlanmaktadır.

O

ozdemir

Misafir
Az once Staminus ile gorusmem oldu. Gercekten sok edici kisa bir gorusmemiz oldu. Staminus Turkiye direk olarak satis yapmadigini ama Cesur.net in onlarin reseller i oldugunu soyledi. Staminus Turkiye ye satis yapmamasinin nedeni bana acik acik soyledi. Turk musteriler bizim paralarimiz caliyor, urun satin aliyorlar ama bir kac ay icin de odeme yapmiyorlar , kredi karti sorunu yasiyoruz. Kisacasi Turk musterilerine artik guvenmiyor ve onlar ile calismak istemiyoruz. Ama Turkiye de bulunan resellerimiz olan cesur.net uzerinden urunlerimizi satin alabilirler. Butun bu sozler Staminus calisanina ait. TURKIYE MIN HALINE BAK...YAZIK YA YAZIK....BIZLER BURADA DIDINELIM TURKIYE MIZI GURURLA TEMSIL ETMEYE TANITMAYA CALISALIM BIZIM MILLET ADIMIZI HIRSIZA CIKARSINA YAZIK COK YAZIK.Adam bana resmen turklerin hirsiz oldugunu onlara guvenmedigini soyledi. Cok yazik....Bunedenle satislarini cesur.net uzerinden almakta boylelike onlar urun bedelini cesur.net e odettirmekte cesur.net te kendi musterilere reseller olarak odeme almaktadir.

CESUR.NET

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
toplum icinde birkac kisi varki topumuzu cezalandiriyorlar. nie bizi sucluyorsunuz demeyin theplanet ev1 hepsi turkleri istemiyor. sebebide belli dolandiricilik. onlarda islerini yapmaya calisiyor bununda farkina varin.
sizi dolandirsalar siz is yaparmisiniz o kisi ile tekrar ?

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Veri guvenliginin saglanmasinin bir milyon tane yolu var, bir milyon birinci yolu da o adamlar hirsiz biz onlarla calismayiz deyip siyrilmak, acikcasi bu yolu secmek profesyonel bir davranis degil, otesi boyle konusup boyle dusunup boyle sirket yonetip ama illada almak isterlerse Turkiye distributorunden alsinlar demek ne yardan ne serden mantigi sanirim biraz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.