İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Statik siteleri canlandırmak için önerileriniz?

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
258
Eskiden yapılan, artık güncellenmeyen statik siteler nasıl canlandırılır veya canlı tutulur?

İlk aklıma gelen,
- bir blog eklenebilir
- dizin tarzı bir şeyler eklenebilir
- forum eklenebilir

başka....

Düşünceleriniz?

xclever

0
İyinet Üyesi
Reaction score
46

statik siteye forum blog dizin ekledikten sonra statik olmaktan çıkar dinamik hale gelir
ama bunu içerik eklemeden gündemde ve üst sıralarda tutmak için face , twit ve friend gibi aktif sosyal sitelere backlink vermelisin

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
258
statik siteye forum blog dizin ekledikten sonra statik olmaktan çıkar dinamik hale gelir
ama bunu içerik eklemeden gündemde ve üst sıralarda tutmak için face , twit ve friend gibi aktif sosyal sitelere backlink vermelisin

Yine alaka kuramadım. Sayfaları:

abc.htm
abcd.htm

den oluşan bir siteye face linki ekleyince, facede falan paylaşınca site canlanıyor mu?

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263
senin dinamiklikten kastın, belli ziyaretçisi olan ama hiti de olan site mi? bence forum kurmalısın, çok geç dinamikliğe kavuşacak ama değecek uğraştığına, sitenin konusu ne üzerine olacak?

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
258
Belli bir konu için sormuyorum depresan. Yani eskiden yaptığım siteler var. Hitleri de var, sayfaları tamamen indexlenmiş. Ama 10 yıl önce yaptığım bir sitelerin günümüz browserlerinde hala düzgün görünebilir olması hoşuma gidiyor, benim gözümde antika gibi bir şey, bu nedenle sayfaları değiştirmek istemiyorum. Onların yanısıra canlılık adına neler yapılabilir diye düşünüyorum.

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263
canlılıktan kastını anlayamadım ki ben, sitenin hiti varsa canlıdır:?
üyesi varsa canlıdır:?
sen temasal değişiklik mi istiyorsun :?

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
258
Canlılık derken; site statiktir. Yeni bir şeyler de eklemiyorum. Yeni sayfaları da indexlenmiyor. Statik sayfalar eklemek istemiyorum. Dinamik ne gibi eklemeler yaparım diye düşünüyorum.

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263
valla hakim olamadım konuya
dinamiklik için çocuk oyunları ekleyebilirsin mesela (örnektir)
demo şarkı koyabilirsin
oyun program demoalrı veya free full lisanslıları ekleyebilirsin
senin ahlaki anlayışın nirvanaya ulaştığı için wrz den bahsetmeyeceğim bile, ama bi siteyi çoşturmak için internette bir sürü kaynak var

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Konu buna uygunsa, soru sorun gibi bir bölüm yapabilirsin. Ne biliyim sağlık sitesidir, uzmanına görüş sorun mesela. Kategoriyi yazarsan belki daha ilginç şeyler sunanlar olur

• Like
Reactions: Eif

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
258
Konu buna uygunsa, soru sorun gibi bir bölüm yapabilirsin. Ne biliyim sağlık sitesidir, uzmanına görüş sorun mesela. Kategoriyi yazarsan belki daha ilginç şeyler sunanlar olur
evet bu iyi bir fikir olabilir :harika:

crazii_78

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
10 yıl önce yaptığın şu siteyi merak ettim sakıncası yoksa p.m atabilirmisn :)

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263
ülke bayraklarının olduğu sayfada bayraklar yeni sayfada açılıyor, ajax ile o ülke adının hemen altında gösterebilirsin, ama site çok eski olduğundan ajaxı kabul edecek mi bilmiyorum :D
günlerdir o s,teyi konuştuğumuzu bilmiyordum:D

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
258
ülke bayraklarının olduğu sayfada bayraklar yeni sayfada açılıyor, ajax ile o ülke adının hemen altında gösterebilirsin, ama site çok eski olduğundan ajaxı kabul edecek mi bilmiyorum :D
günlerdir o s,teyi konuştuğumuzu bilmiyordum:D

Teşekkür ediyorum, ama kıyamıyorum. Sadece verileri güncelliyorum yılda bir. Bakalım kaç yılına kadar gidecek :)

HTML yeni öğrendiğimde heves ettim, yaptığım ilk siteydi.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.