İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Status: Pending Ne demek ?

TaLiP

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Müşteriler sitedeki ürünü satın alıp ödeme yaptıktan sonra bazen para paypal hesabıma geçiyo, bazen Notification of Pending PayPal Payment başlıklı mail alıyorum ve hesabımı kontrol ettiğimde para hesabıma ulaşmamış, askıda (pending) bekliyo olduğunu görüyorum. İlk karşılaştığımda müşterinin paypal hesabından kaynaklanan sorun olduğunu tahmin etmiştim, daha sonra birden fazla müşteride aynı şeyi yaşayınca, müşterilere sordum onlar da hata mesajı aldıklarını söylüyolar. Bu neyden kaynaklanabilir, site oscommerce script ile kuruldu, konu hakkında bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi lütfen ?

demirhan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
accept / deny seçeneği çıkıyor mu
yoksa para bu seçenekler olmadan pending yazıyor ve kendi kendine hesaba giriyo

eğer paypalın yeni ise işlem sayısı az ise olabiliyo bu

TaLiP

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
yok seçenek sadece bu başlık altında cıkıyo, paypal yeni değil, aynı müşterim diğer sitelerimden sorunsuz ödeme yaptı, farkı müşteriler diğer sitelerimde de aynı sorunu yaşadı, ve bahsettiğim ilk müşterinin ürününü diğer siteme ekledim oradan sorunsuz aldı, ilginç olan asıl yanı da diğer stede de aynı paypal e-mail adresi entegreli, dolambaçlı olarak müşterilerime zahmet vererek halledebiliyorum aslında ama asıl amacım sorunun neyden kaynaklandığını bulup halletmek.

TaLiP

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
benzer bi sorunu daha önce yaşayan var mı içinizde ?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.