sticks vefat etmiştir.

0
Onaylı Üye
Üye
İçim gerçekten çok fena oldu :( 1 buçuk sene önce tanışmıştım kısa bir muhabbet olmuştu ama kendisini çok iyi hatırlıyorum..

Allah Rahmet Eylesin...

0
Onaylı Üye
Üye
Allah Rahmet Eylesin , Ailesine ve yakınlarına Sabırlar Diliyorum. :(

0
Onaylı Üye
Üye
kardeşlerim sticks kardeşimize allahtan rahmet diliyorum.sizlere çagrım var gelin islam için çalışalım allah için.allaha ulaşmayı dilemeyenlerin gidecegi yer cehennemdir.şu an mehdi resul dünyadadır arastırın gelin bizi.

0
Onaylı Üye
Üye
Mp3klip' Alıntı:
kardeşlerim sticks kardeşimize allahtan rahmet diliyorum.sizlere çagrım var gelin islam için çalışalım allah için.allaha ulaşmayı dilemeyenlerin gidecegi yer cehennemdir.şu an mehdi resul dünyadadır arastırın gelin bizi.

islam icin calisalim lafini yakistiramadim. provakator musunuz ?
eger dinle ilgili konusma niyetiniz varsa lutfen baska yerde aciniz "islam icin calisalim" sohbetini...
burda kimsenin birsey icin calismaya niyeti yok.

rahmetini dilersin, kardesimiz ile ilgili soylemek istediklerini soylersin konu kapanir !

E
echo
Misafir
Mp3klip' Alıntı:

Allahım yarabbim ya mehdinin geldiğini sen nerden biliyorsun töbe yarabbim ya....

0
Onaylı Üye
Üye
kardeşimeze allahtan rahmet yakınlarına allahan sabır diliyorum hepimizin başı saolsun

0
Onaylı Üye
Üye
allah rahmet eylesin degerli bir insandı.

0
Onaylı Üye
Üye
Allah rahmet eylesin...

0
Onaylı Üye
Üye
inanmıyorum, başlığı görünce şok oldum, genelde alt taraflardaki konulara bakmazdım ama denk geldi bu gün, gerçekten şaşırdım
4-5 ay öncesinde idi sanırım bir konuda stickten haber alınamıyor bileniniz varmi ne oldu cocuga demistim.

Only ile baslayan ve internet aleminde gercekten basarili isler yaptı Umut, kendisi ile msn den konusuyorduk ve de only siteleri uzerinden pr link satin almişliğim olmustu, gerçekten page rank, seo ve adsense den para kazanma üzerine uzmanlaşmış bir arkadaşımızdı, ama şimdi ne desek boş:(

Allah Rahmet Eylesin demekten başka birşey diyemiyoruz maalesef:(

0
Onaylı Üye
Üye
Gerçekten üzücü bir haber. :(

Allah rahmet eylesin.

Geri