Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
stormpay ime 200 dolar odeme lazim karsiliğinda türk havale
tulas o mesajı yazdıgında üstteki msjda moderatör tarafından editlendiği belirli diğildi sanırım tulas o yüzden msjı yazdı ve burda msn adresini veren sanırım supermp3 oluyor... umarım doğru mantık yürütüp tartışmanın ilerlememesini sağlıyabilmişimdir...
ben o mesaji super mp3 bana mail adresi yazmak yasak dedigi icin yazmistim.gordugunuz uzre mail adresi yazmamistim msn ile goruselim dedim buda foruma uygun cunku msn lerimizi zaten profilimize ekleyebiliyoruz.moderator o mesaji ben cevap yazdiktan sonra editlemis.
Forumlarda kisiye ozel bilgilerinizi paylasamazsiniz, email, telefon numarasi, adres vb.. bilgiler forumda sadece ozel mesaj (PM) yolu ile paylasilabilir.
burdaki amaç insanların rahatsız edilmesinin önüne geçmek. bu arada tulas supermp3 sana uyarıda bulunmadı kendi msn adresini yazmıştı, silindi sende üstüne alınmışsın olan olay bu yanlış anlaşılma olmasın....
tamam amaç insanları rahatsız etmemek. rahatsız olucak insan yazmasın buraya e-mail adresini olay bitsin.profilde gorebiliyor zaten e-mail adresini kaldırsınlar o zaman profildeki bilgileri özel mesaj yoluylan yaparlar.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5