Merhaba Arkadaslar ;
Yaklasik 4 ay once Strato Ag 'den aldigim dediacted 'im den kullanmadigim alanlari ihtiyaci olan arkadaslara satmak istiyorum.Amacim aylik odememde bir az olsun ek gelir elde etmek dir.Yukarda belirttigim gibi 5. ayina girdim bu makinede ve gercekten hic bir sorunla filan karsilasmadim.Makine Ozelliklerini asagida yazdim isteyen arkadaslar olursa yardimci olurum..Ayrica Guvenilirlik ve guvence isteyenler olursa odemis oldugum son 4 aylik fatura bilgilerimi vs ne gerekiyosa verebilirim.Ben hosting firmasi filan degilim, sadece sorun yasamamak icin 4 ay once kendime ait bir makine almistim su an sadece 10 site bagli ve bunlarin 5 i benim 5 kisyede sponsor oldum.
Makineye Bagli Siteler :
alemciboard.com
muzik-kenti.com
izmirteam.com
sohbethit.net
keyfimiz.com
Makine Ozellikleri ;
Linux Dediacted
1 Gb ram
Sinirsiz Trafik ( Sinirsiz Derken Strato Unlimited Veriyor makineleri Illaki Bir Limit Vardir )
2x250 Gb hdd
Plesk 8.1 Kontrol Panel
100 Domain Lisansli
Satmak Istedigim Bir Kac Paket tabi isteginize gorede paket yapabilirim..
10 Gb Alan
Trafik Limitsiz
5 Domain Barindirma
diger hersey limitsiz ( mysql,mail,subdomain vs.)
Plesk Panel
Aylik 8 Euro
25 Gb Alan
Trafik Limitsiz
15 Domain Barindirma
Plesk Panel
15 Euro
50 Gb Alan
Trafik Limitsiz
25 Domain Barindirma
Plesk Panel
Aylik 30 Euro
Isteginize Gorede Paket yaratabilirim ..Pm veya Msn ile ulasabilirsiniz..
Saygilarimla
Msn ; [email protected]
Yaklasik 4 ay once Strato Ag 'den aldigim dediacted 'im den kullanmadigim alanlari ihtiyaci olan arkadaslara satmak istiyorum.Amacim aylik odememde bir az olsun ek gelir elde etmek dir.Yukarda belirttigim gibi 5. ayina girdim bu makinede ve gercekten hic bir sorunla filan karsilasmadim.Makine Ozelliklerini asagida yazdim isteyen arkadaslar olursa yardimci olurum..Ayrica Guvenilirlik ve guvence isteyenler olursa odemis oldugum son 4 aylik fatura bilgilerimi vs ne gerekiyosa verebilirim.Ben hosting firmasi filan degilim, sadece sorun yasamamak icin 4 ay once kendime ait bir makine almistim su an sadece 10 site bagli ve bunlarin 5 i benim 5 kisyede sponsor oldum.
Makineye Bagli Siteler :
alemciboard.com
muzik-kenti.com
izmirteam.com
sohbethit.net
keyfimiz.com
Makine Ozellikleri ;
Linux Dediacted
1 Gb ram
Sinirsiz Trafik ( Sinirsiz Derken Strato Unlimited Veriyor makineleri Illaki Bir Limit Vardir )
2x250 Gb hdd
Plesk 8.1 Kontrol Panel
100 Domain Lisansli
Satmak Istedigim Bir Kac Paket tabi isteginize gorede paket yapabilirim..
10 Gb Alan
Trafik Limitsiz
5 Domain Barindirma
Plesk Panel
Aylik 8 Euro
25 Gb Alan
Trafik Limitsiz
15 Domain Barindirma
Plesk Panel
15 Euro
50 Gb Alan
Trafik Limitsiz
25 Domain Barindirma
Plesk Panel
Aylik 30 Euro
Isteginize Gorede Paket yaratabilirim ..Pm veya Msn ile ulasabilirsiniz..
Saygilarimla
Msn ; [email protected]