- Reaction score
- 25
Merhaba arkadaşlar, farklı bir konuya dikkat çekmek istedim. Türk halkı olarak kitap okuma ortalamamız oldukça düşük. Hali hazırda acaba kimler kitap okuyor diye merak ettim. İyinet forum ziyaretçilerinden en azından ne kadarı kitaba düşkün, şu an kitap okuyanlar var mı, varsa hangi kitapları okuyorlar diye sormak istedim.
Şahsen ben şu an; "Şeytan ye diyor" isimli bir sağlık kitabı okuyorum. Ülkemizde gıda güvenliğinin çok zayıf olduğunu, tükettiğimiz bir çok ürünün sağlık açısından tehlikeli olduğunu öğrendim. Halen kitap bitmedi okumaya devam ediyorum.
Sizlerde okuduğunuz kitapların isimlerini ve neler öğrendiğinizi kısaca anlatırsanız memnun olurum, en azından bizler de özet bir bilgi elde etmiş oluruz.
Şimdiden herkese teşekkürler.
Şahsen ben şu an; "Şeytan ye diyor" isimli bir sağlık kitabı okuyorum. Ülkemizde gıda güvenliğinin çok zayıf olduğunu, tükettiğimiz bir çok ürünün sağlık açısından tehlikeli olduğunu öğrendim. Halen kitap bitmedi okumaya devam ediyorum.
Sizlerde okuduğunuz kitapların isimlerini ve neler öğrendiğinizi kısaca anlatırsanız memnun olurum, en azından bizler de özet bir bilgi elde etmiş oluruz.
Şimdiden herkese teşekkürler.