Şu an hangi kitabı okuyorsun ?

Pire-Ferhat

0
Onaylı Üye
Katılım
2 Aralık 2004
Mesajlar
401
Reaction score
19
Merhaba arkadaşlar, farklı bir konuya dikkat çekmek istedim. Türk halkı olarak kitap okuma ortalamamız oldukça düşük. Hali hazırda acaba kimler kitap okuyor diye merak ettim. İyinet forum ziyaretçilerinden en azından ne kadarı kitaba düşkün, şu an kitap okuyanlar var mı, varsa hangi kitapları okuyorlar diye sormak istedim.

Şahsen ben şu an; "Şeytan ye diyor" isimli bir sağlık kitabı okuyorum. Ülkemizde gıda güvenliğinin çok zayıf olduğunu, tükettiğimiz bir çok ürünün sağlık açısından tehlikeli olduğunu öğrendim. Halen kitap bitmedi okumaya devam ediyorum.

Sizlerde okuduğunuz kitapların isimlerini ve neler öğrendiğinizi kısaca anlatırsanız memnun olurum, en azından bizler de özet bir bilgi elde etmiş oluruz.

Şimdiden herkese teşekkürler.
 

teknosayfam

0
Onaylı Üye
Katılım
22 Eylül 2017
Mesajlar
404
Reaction score
86
Konum
Kahramanmaraş
Ben şu an "Kan Grubuna Göre Beslenme" adlı kitabı okuyorum. Kitabın yazarı Mehmet Ali Bulut, bu kitabı herkese tavsiye ederim. Kısaca kitapta yer alan bilgiler şöyle özetlenebilir:

Herkes kendi kan grubuna göre beslenmeli, eğer beslenme şeklimizi kan grubumuza göre olursa daha sağlıklı oluruz. Kitapta hangi kan grubunun nasıl beslenmesi gerektiği de ayrıntılı şekilde anlatılmaktadır.
 

ŞeMSi

Empatik
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
2 Haziran 2016
Mesajlar
788
Reaction score
112
Konum
Hatay
Şu an okuduğum kitap kaynak niteliğindedir. Erzurumlu İbrahim Hakkı hazretlerinin yazmış olduğu, "Marifetname" kitabını okuyorum. Kitapta ne ararsan var. Konular çok anlaşılır bir şekilde kaleme alınmış. İlgimi çekmeyen konuları atlıyorum :) . Kitap insanın özünü ve ne için yaratıldığını anlaması bakımından şaheserdir. Tavsiye ederim.

Ayrıca Pire-Ferhat arkadaşımıza bu anlamlı konu başlığından dolayı teşekkür ederim.


Herkese iyi okumalar...
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Elektronik Sigara Cicisex Porno
Üst