Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mesai bitiyor işten çıkmaya hazrılanıyorum gideyim bir piyasa yapayaım, ordan da eve hadi naş size Akaşama'da allah kerim bir otel sitesi vardı onu bitermeye çalışayım bari
bizim evde durum böyle.kaç gündür bakkalın kapısını arşınlıyorum.açlık kötü şey kardeşim bide yemek yapmasını bilmiyosan.
The Rasmus - In The Shadows (coşturuyo insanı )
memlekete geldim yaapcak iş yok denize girecektim tek hayalim buydu otoyol yapımı için sahili doldurmuşlar bi sahilimiz vardı oda gitti anasını satim.internette yok adam gibi internet cafeye gidiyorum b isayfayı 30 dakkada açmıyo.ah samsun ah evim özledim 2 günde.
işkence çekiyorum işkenceee.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5