Biz sizler için varız
Fikirleriniz bizler için önemli
Sizin isteklerinizi her zaman değerlendiriyoruz
vs.vs.vs.
Bunların hepsi yalan dolan. Yıllardır forumda bir hevesli yönetici çıkar buna benzer bi kaç konu açar ama ya kararlarında ya da uygulamalarında bu hevesi hiç bir zaman göstermez. Göstermezde. Yaptıkları bazen biri için etkisiz, biri için etkili olabilir. Forumu yönetenlerin öncelikle düşünen insan olmaları gerekmekte. Düşündüklerini sanmaları bu forumu bu hale getirdi.
Kısacası bu saatten sonra hiç bir şey olmaz.
Biz sizler için varız
Fikirleriniz bizler için önemli
Sizin isteklerinizi her zaman değerlendiriyoruz
vs.vs.vs.
Bunların hepsi
DOĞRU. Şahsen ben bütün üyelerin fikirlerine önem gösteririm, diğer arkadaşlarımızda öyle.Fakat şöyle bir şey var, genel düşünmek lazım.300 kişi maviyi severken 5 kişi kırmızıyı seviyor diye tema mavi olacakken kırmızıya dönmez.Yani demek istediğim bu noktada çoğunlukta önemli.Tabi ki de önemli noktalarda tek bir kişi bile olsa düşüncesi değerlendirilir ki zaten öyle yapılıyor.
Bir üye bir tavsiyede bulunduğu zaman bunu okuyup geçtiğimizi mi sanıyorsunuz? Bunlar yönetim odasında konuşuluyor, ayrıyetten oturup iyinetin gelişmesi için fikir arayan insanlar var.Genel forumlarla bizi bir tutmayınız.İyinet'in şuan çok gelişememesi, bizim üyelerimize saygı göstermediğimiz anlamına gelmez.Sonuçta sizler olmazsanız, bizde olmayız.İyineti iyinet yapan her zaman bizdik, üyelerimizdi.
Ayrıyetten, bir görüşünüz veya bir isteğiniz varsa buyrun iletin bizzat kendim ilgileneceğim.
Webmaster araçları falan koyun bari de girmek için bir nedenimiz kalsın şu foruma
Şimdi iyinet aşığı değilim ama arada bir giriyorum bu foruma. Ama iyiliğiniz ve üyelerin iyiliği için artık söylemek istiyorum içimde kalmasın
Foruma ciddi çeki düzen gelmesi lazım özellikle şuandaki tasarımın ne kadar itici olduğunu anlatamam bile. Çoğu zaman konulara ulaşamıyorum çıkıyorum.
iyinet forumun şuanda bir tek adı var başkada bişeyi yok. rakip olarak gördüklerinizi bence artık rakip olarak görmeyin bence hala o kaliteye ulaşılmamış. Umarım bundan sonraki dönemde iyi kararlar alır forumu kalkındırırsınız. Bu boşluğu yeni açılan çıkarcı forumların değil iyinetin doldurmasından yanayım.
Saygılar - bir dost...
Pekala bir dost,
Konudaki tüm yorumları okudum, özellikle senin dediklerini çok dikkatli okudum.Üslubun biraz yanlış olsada dediklerinin çoğu doğru.
Temamız yeni değişti, eski temaya göre bence/bizce gayet güzel bir tema.Ama bu demek değildir ki sürekli bu kalacak.Varsa bir eleştiriniz buyrun söyleyin.
Yarışmayla olacak iş değil denmiş.Buna az da olsa bende hak veriyorum daha düşük harcamalar ile daha büyük gelişmeler elde edilebilir örneğin reklam ki bunu zaten yönetim olarak konuştuk ve tekrar konuşacağız.
Eleştirileri seven birisiyim, eleştiriler her zaman doğru yolu bulmamızı sağlar.Bir çok kişinin aksine kötü yönlerimizi bilmek isterim.Kimseyi rakip olarakta görmüyoruz sonuçta en eskilerdeniz biz.İyinet çok büyük bir bilgi arşivi denilebilir.Tek eksiği biraz hareketlilik.Tam olarak düzgün bir ticaret ortamı yok denilebilir.
Yeni webmasterlar bilgiden çok hazır kaynağa yönelmeye çalışıyorlar.İşlerini görüp çıkmak istiyorlar.Ayrıyetten bazı webmasterlarda satış konularını açıp bir kenara çekilip müşteri gelmesini bekliyor.Fakat biz genel olarak bütün webmasterların isteklerini gerçekleştirmeye çalışıyoruz ki tahmin edersiniz bu çok zor bir şey.
Ha dersiniz ki yok mu bir fikriniz, bu mudur iyinet?
İyinet adına bir kaç yenilik projemiz var yavaş yavaş gerçekleştiriyoruz yakın zamanda bu konu hakkında bir toplantı yapılır diye düşünüyorum.Fakat kişisel yorumuma gelince bundan önce bir öneri konusu açıp bütün üyelerin isteklerini alabiliriz.En azından kendimize bir yol belirlememize yarar.
Webmaster araçları koyulsun diyen olmuş, az da olsa etkileyebilir ama büyük çapta bir gelişme olmaz ki daha yeni index konuldu.İleri zamanda bir portal yapılabilir ve bu araçlar oraya koyulabilir diye düşünüyorum.
Taktir edersiniz ki başka sitelerde böyle bir konu açsanız ya kitlenirdi yada silinirdi.Bizde böyle bir şey olmadı çünkü biz üyelerimizin düşüncelerine saygı gösteren bir aileyiz.
Ayrıca sadece eleştiri yapmakla kalmayın önerilerinizi de bize iletin lütfen.Bana veya başka bir yetkiliye size göre eksik olan şeyleri iletin bizde bunları değerlendirelim.
Ayrıca konuda fikrini belirten bütün üyelere teşekkür ederim, en azından hala iyinet için uğraşan üyeler görmek beni mutlu ediyor.