İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Şu forumu adam edin artık - Kendinize gelin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kuaza

0
İyinet Üyesi
Katılım
4 Ağustos 2009
Mesajlar
835
Reaction score
7
Bence piyasa artık doydu ve insanların gelirleri düşmeye başladı.Benim bu işi bırakma sebebim 1 sene önce 10 liraya yaptığım işlemi ertesi sene 1 liraya bile yapamamam.İş ele ayağa düşünce az birşey olaylardan haberi olan insanlarda bu işlerden elini eteğini çektiler.Böyle kısır döngü içinde gidiyor birşeyler..
Bu konuda sana hak veriyorum, benide soğutan bir sebep ama bunun genelde yeni yetmelerin ve çıkış arayanların olduğu yerlerde olduğunu farkettim. Bence ticareti kendi adımıza olan bir site üzerinden yada daha kaliteli sitelerden yürütmeliyiz..
 

By Burhan 2010

0
İyinet Üyesi
Katılım
29 Eylül 2012
Mesajlar
116
Reaction score
0
Konum
Tekirdag
Bence iyinet kaliteli bir site, google da araştırdım webmastır sitesi olarak iyinet hakkında olumlu yanıtlar buldum bende siteye girip en üstten en altına kadar inceledim gercekten de kaliteli bir site bu benim kendi görüşüm.

- - - -Güncellendi - - - - - -

Bence iyinet kaliteli bir site, google da araştırdım webmastır sitesi olarak iyinet hakkında olumlu yanıtlar buldum bende siteye girip en üstten en altına kadar inceledim gercekten de kaliteli bir site bu benim kendi görüşüm.
 

fRtkmR

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
9 Ocak 2011
Mesajlar
1,058
Reaction score
14
Konum
iStanbuL
Bende bir cok forumda bulunmuş olarak genel bir görüş yapabilirim, forum.iyinet.com domain bazında eski, düşüşler çıkışlar göstermiş bir forum, bu zamanı düşündüğümüzde yıl 2012 "iyinetcom" alan adına ben 5 kuruş verip forum açmam bunda hem fikiriz değilmi? ama domain adı çok eski ve bilindik olduğu için alışılmışa geliyor ben bu siteyi uzun zamandır takip etmekdeyim, 17 bin tl'lik seo yarışmasıyla olacak işler değil bunlar arkadaşlar, forum yönetimine bir fikirde bulunabilirim eğer bu fikir onlara uyarsa ufak harcamalarla canlılık sağlayabilirler.. Şuanda yeni açılan fuub bile neredeyse iyinet'e yaklaştı ve geçiçekdirde çünkü sistem belli, tema felan bahane.
 

Nightmare17

0
İyinet Üyesi
Katılım
12 Temmuz 2011
Mesajlar
467
Reaction score
5
İş bilen eleman bu ülkede fazla yok olan da forumlarda takılmıyor bence sorun bu yüzden.
Bilgisayar (web tasarım, php, yazılım, donanım...) ile ilgili yerde sorun yaşadığımda sadece yabancı forumları gözden geçiriyorum ve sorunu çözebiliyorum. Çünkü çok açıklayıcı anlatıyorlar. Benzer şeyler bizde seneler önce vardı ama artık yok. Çünkü insanlar artık daha farklı şeylerle ilgileniyorlar. Önceden insanlar siteleri için uzunca yazılar yazarlardı, orjinal olurlardı. İnsanlar internete bilgi aradığı için girerdi.

Şimdi okulumun kütüphanesine gidiyorum herkes facebookda, haber sayfalarında; bilgisayar laboratuvarları zaten felaket bir kaç kiş toplanmış arkadaşlarının hangi hocayı nasıl tavladığını falan gösteriyorlardı facebook resimleriyle.

Toplum değişti, ihtiyaçlar değişti. Şimdi eline bilgisayar alan herkes kendisini bir şey biliyor sanıyor. Hosting işi, web siteleri ayağa düştü. 30 liraya hosting alıp wordpress kurup bedava bir temayı düzenlemeden ekleyen kendisinin site kurabildiğini sanıyor. Herkes buradan para kazanabileceğini düşününce ortalık çapulcudan geçilmiyor. Diğer yandan web sitesi yapan(?) kişi sayısı arttıkça alıcı da fiyatı düşürüyor.

Sonuç olarak bu tüm siteleri etkiliyor, tek iyinet değil.
 

soulmy

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
1 Aralık 2010
Mesajlar
955
Reaction score
8
Konum
Samsun
Şu konu başka bir sitede açılmış olsaydı, hemen silinirdi. İyinet'i bu yüzden seviyorum. :)
 

Crowley

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
30 Haziran 2011
Mesajlar
527
Reaction score
0
Konum
İstanbul
Biz sizler için varız
Fikirleriniz bizler için önemli
Sizin isteklerinizi her zaman değerlendiriyoruz
vs.vs.vs.

Bunların hepsi yalan dolan. Yıllardır forumda bir hevesli yönetici çıkar buna benzer bi kaç konu açar ama ya kararlarında ya da uygulamalarında bu hevesi hiç bir zaman göstermez. Göstermezde. Yaptıkları bazen biri için etkisiz, biri için etkili olabilir. Forumu yönetenlerin öncelikle düşünen insan olmaları gerekmekte. Düşündüklerini sanmaları bu forumu bu hale getirdi.

Kısacası bu saatten sonra hiç bir şey olmaz.
Biz sizler için varız
Fikirleriniz bizler için önemli
Sizin isteklerinizi her zaman değerlendiriyoruz
vs.vs.vs.

Bunların hepsi DOĞRU. Şahsen ben bütün üyelerin fikirlerine önem gösteririm, diğer arkadaşlarımızda öyle.Fakat şöyle bir şey var, genel düşünmek lazım.300 kişi maviyi severken 5 kişi kırmızıyı seviyor diye tema mavi olacakken kırmızıya dönmez.Yani demek istediğim bu noktada çoğunlukta önemli.Tabi ki de önemli noktalarda tek bir kişi bile olsa düşüncesi değerlendirilir ki zaten öyle yapılıyor.

Bir üye bir tavsiyede bulunduğu zaman bunu okuyup geçtiğimizi mi sanıyorsunuz? Bunlar yönetim odasında konuşuluyor, ayrıyetten oturup iyinetin gelişmesi için fikir arayan insanlar var.Genel forumlarla bizi bir tutmayınız.İyinet'in şuan çok gelişememesi, bizim üyelerimize saygı göstermediğimiz anlamına gelmez.Sonuçta sizler olmazsanız, bizde olmayız.İyineti iyinet yapan her zaman bizdik, üyelerimizdi.

Ayrıyetten, bir görüşünüz veya bir isteğiniz varsa buyrun iletin bizzat kendim ilgileneceğim.

Webmaster araçları falan koyun bari de girmek için bir nedenimiz kalsın şu foruma

Şimdi iyinet aşığı değilim ama arada bir giriyorum bu foruma. Ama iyiliğiniz ve üyelerin iyiliği için artık söylemek istiyorum içimde kalmasın :D Foruma ciddi çeki düzen gelmesi lazım özellikle şuandaki tasarımın ne kadar itici olduğunu anlatamam bile. Çoğu zaman konulara ulaşamıyorum çıkıyorum.

iyinet forumun şuanda bir tek adı var başkada bişeyi yok. rakip olarak gördüklerinizi bence artık rakip olarak görmeyin bence hala o kaliteye ulaşılmamış. Umarım bundan sonraki dönemde iyi kararlar alır forumu kalkındırırsınız. Bu boşluğu yeni açılan çıkarcı forumların değil iyinetin doldurmasından yanayım.

Saygılar - bir dost...

Pekala bir dost,

Konudaki tüm yorumları okudum, özellikle senin dediklerini çok dikkatli okudum.Üslubun biraz yanlış olsada dediklerinin çoğu doğru.

Temamız yeni değişti, eski temaya göre bence/bizce gayet güzel bir tema.Ama bu demek değildir ki sürekli bu kalacak.Varsa bir eleştiriniz buyrun söyleyin.
Yarışmayla olacak iş değil denmiş.Buna az da olsa bende hak veriyorum daha düşük harcamalar ile daha büyük gelişmeler elde edilebilir örneğin reklam ki bunu zaten yönetim olarak konuştuk ve tekrar konuşacağız.
Eleştirileri seven birisiyim, eleştiriler her zaman doğru yolu bulmamızı sağlar.Bir çok kişinin aksine kötü yönlerimizi bilmek isterim.Kimseyi rakip olarakta görmüyoruz sonuçta en eskilerdeniz biz.İyinet çok büyük bir bilgi arşivi denilebilir.Tek eksiği biraz hareketlilik.Tam olarak düzgün bir ticaret ortamı yok denilebilir.
Yeni webmasterlar bilgiden çok hazır kaynağa yönelmeye çalışıyorlar.İşlerini görüp çıkmak istiyorlar.Ayrıyetten bazı webmasterlarda satış konularını açıp bir kenara çekilip müşteri gelmesini bekliyor.Fakat biz genel olarak bütün webmasterların isteklerini gerçekleştirmeye çalışıyoruz ki tahmin edersiniz bu çok zor bir şey.

Ha dersiniz ki yok mu bir fikriniz, bu mudur iyinet?

İyinet adına bir kaç yenilik projemiz var yavaş yavaş gerçekleştiriyoruz yakın zamanda bu konu hakkında bir toplantı yapılır diye düşünüyorum.Fakat kişisel yorumuma gelince bundan önce bir öneri konusu açıp bütün üyelerin isteklerini alabiliriz.En azından kendimize bir yol belirlememize yarar.

Webmaster araçları koyulsun diyen olmuş, az da olsa etkileyebilir ama büyük çapta bir gelişme olmaz ki daha yeni index konuldu.İleri zamanda bir portal yapılabilir ve bu araçlar oraya koyulabilir diye düşünüyorum.

Taktir edersiniz ki başka sitelerde böyle bir konu açsanız ya kitlenirdi yada silinirdi.Bizde böyle bir şey olmadı çünkü biz üyelerimizin düşüncelerine saygı gösteren bir aileyiz.

Ayrıca sadece eleştiri yapmakla kalmayın önerilerinizi de bize iletin lütfen.Bana veya başka bir yetkiliye size göre eksik olan şeyleri iletin bizde bunları değerlendirelim.

Ayrıca konuda fikrini belirten bütün üyelere teşekkür ederim, en azından hala iyinet için uğraşan üyeler görmek beni mutlu ediyor.:)
 

fleoper

0
Yasakli Uye
Katılım
13 Ekim 2012
Mesajlar
4
Reaction score
0
Konuyu tam anlamıyla okuyup, vakit harcamadan yazıyorum.
İyinet ilk forum olması nedeniyle insanların her eksik görüdüğün de iyinet'e bağlı site kurmaları bu işi iyice çığırından çıkarttı diyebiliriz. Lakin bu tür şeylerin yaşanması gereksiz değil olumludur. Çünkü günümüz de Türkiye de fazla gelişen platform yok. Bu yüzden yeniliklerin gelmesi, çeşitli aktif araçlar yapılması herkesin yararına olacaktır. İyinet her zaman bir baba, amca olarak kalacaktır. Lakin iyinet'in teması'nın değişmesi, bölümün değişmesi bir katkı sağlamayacaktır. Bir iş planlı ve düzenli olursa ilerler. İyinet uzun süredir yaşadığı sıkıntılardan ötürü insanların inancını kaybetmiş ve olumsuz bir şekilde hit kaybına uğraşmıştır. Bu şu değildir ki; İyinet insanları tahrik etti, onları yok sayıp geçti. Olay bu; r10'da bir zamanlar iyinette eksik gördüğü noktalar ile kuruldu. Yani tüm wm forumları iyinet odaklıdır. İyinet aslında onların çıkış noktasıdır. Tabi hepimiz iyinet'in iyi yerlere gelmesini isteriz. Ama bunu bu şekilde değil; Yaptığım öneriler, geliştirmek istediğimiz projeler ile dile getirebiliriz. Ben yıllardır Forumları araştırıyorum. 600 sayfalık bir doküman yazabilirim bu konuda. Zaten yazdım da çünkü forumları araştırıp sosyal ağlar ile ilgili bağlantılarını, bunun nasıl olması, nasıl ilerlemesi gerektiğini ölçüp - ne yanlış gidiyor, - ne nasıl olmalı sorularına cevap aradım ve buldum. Ama oturduğum yer de siz iyice bittiniz, mahvettiniz buraları demedim. Çünkü kimse bunu hak etmiyor. Eğer gerçekten bir katkı istiyorsanız. Şimdi ne olması gerek bana detaylı ve maddeli şekilde doküman hazırlayıp gönderin, size döneceğimden emin olabilirsiniz.

Bu arada ben bilişim uzmanıyım arkadaşlar, yaptığım yorumlar doğru nitelik taşır.
 

Gamerozzie

0
İyinet Üyesi
Katılım
21 Haziran 2011
Mesajlar
259
Reaction score
1
Konum
SMYRNA
Çoğu kişi gibi ben de iyinetin gidişatını beğenmiyorum. Foruma girmemin tek sebebi arkadaşlık ve kaliteli bir ortam oluşu. Saygılar...
 

alicanTR

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
17 Haziran 2010
Mesajlar
396
Reaction score
0
[MENTION=20349]kuaza[/MENTION] senin tabirinle ' iyinetin rakip olarak gördüğü siteler'in sahiplerinin çoğu bu siteye üye olup burda büyüyüp burda reklamını yapan sitelerdir.İyinet gidip o fırsatçı insanları rakip olarak görecek kadar küçük bir forum değil.İyinet türkiyenin ilk webmaster sitesidir ve buradaki aile ortamını buradaki yardımlaşmayı başka bir yerde bulamazsın.Şuan bu paylaştığın başka bir sitede(iyinetin rakip gördüğü siteler) olsaydı konu silinmiş ve banlanmış olurdun.Ama bu forum her insanın görüşüne açık bir forum olduğu için senin bu konun hala duruyor.Bir başka konuda tema konusu sen bir forumu sadece temasına göre değerlendiriyorsan baştan kaybetmişsindir.Hadi değerlendir onuda geçtim bu forum diğer forumlar gibi vb'nin en basit temasıyla durmuyor tasarım içinde elinden geleni yapıyor.Üyelerin iyiliği için bu kadar şey söylemene bile gerek yoktu çok düşüncelisin,zaten üyeler 10 11 yaşındaki insanlar değil bu forumun nasıl bir forum olduğunun farkındalar.;)
 

Yeniçeri

Ne Mutlu Türküm Diyene
İyinet Üyesi
Katılım
14 Şubat 2009
Mesajlar
9,780
Reaction score
306
Yaklaşık 2 yıl yöneticilik yaptım burada. Son 6-7 ayımı admin olarak geçirdim. Şunu söyleyebilirim ki, iyinet üyelerine en fazla değer veren internet sitesidir diyebilirim. Hele Calvin, yöneticilerden çok üyeleri sever bunuda söyleyeyim sizlere:)
Tema değişsin dendi. Birkaç denemeden sonra bu temada karar kıldık. Fakat illa ki beğenmeyenler olacaktır. Herkesi aynı anda memnun etmek kolay değil. Fakat tema değişebilir mi? Değişebilir. Bu en kolay şey. Fakat önemli olan, çoğunluğun karar vermesi.
Bir yenilik olarak iyinet dizin ve iyinet radyo açıldı. Gerekli yada gereksiz. Bu bir yenilik olarak yapıldı.
Makale yarışması düzenledik. 10 kişi katıldı.
Ayın internet sitesi yarışması düzenlendi, 20 kişi katıldı.
Seo yarışması düzenlendiğinde, katılım oldukça artıyor. Bu da ödülün cazibesinden kaynaklı.

Herkesin bir önerisi olacaktır. Fakat şahsi fikrim, İyinet'in sağlam sponsorlar bulmasıdır. Bu sponsorların ardından, açılan konulara doğru cevap veren üyelere, cazip para ödülleri verilebilir. Bu paylaşımı arttırır. Eskiden yardımlaşma vardı. Fakat artık yok denecek kadar az. Hemen hemen herşey para ile ölçülür oldu. Bunu kabul edelim. Bu sebeple, İyinet'in eski günlerine yaklaşması için paralı sponsorlara, yada kendine ek gelir getirecek yöntemlere ihtiyaç vardır.
 

fRtkmR

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
9 Ocak 2011
Mesajlar
1,058
Reaction score
14
Konum
iStanbuL
Yaklaşık 2 yıl yöneticilik yaptım burada. Son 6-7 ayımı admin olarak geçirdim. Şunu söyleyebilirim ki, iyinet üyelerine en fazla değer veren internet sitesidir diyebilirim. Hele Calvin, yöneticilerden çok üyeleri sever bunuda söyleyeyim sizlere:)
Tema değişsin dendi. Birkaç denemeden sonra bu temada karar kıldık. Fakat illa ki beğenmeyenler olacaktır. Herkesi aynı anda memnun etmek kolay değil. Fakat tema değişebilir mi? Değişebilir. Bu en kolay şey. Fakat önemli olan, çoğunluğun karar vermesi.
Bir yenilik olarak iyinet dizin ve iyinet radyo açıldı. Gerekli yada gereksiz. Bu bir yenilik olarak yapıldı.
Makale yarışması düzenledik. 10 kişi katıldı.
Ayın internet sitesi yarışması düzenlendi, 20 kişi katıldı.
Seo yarışması düzenlendiğinde, katılım oldukça artıyor. Bu da ödülün cazibesinden kaynaklı.

Herkesin bir önerisi olacaktır. Fakat şahsi fikrim, İyinet'in sağlam sponsorlar bulmasıdır. Bu sponsorların ardından, açılan konulara doğru cevap veren üyelere, cazip para ödülleri verilebilir. Bu paylaşımı arttırır. Eskiden yardımlaşma vardı. Fakat artık yok denecek kadar az. Hemen hemen herşey para ile ölçülür oldu. Bunu kabul edelim. Bu sebeple, İyinet'in eski günlerine yaklaşması için paralı sponsorlara, yada kendine ek gelir getirecek yöntemlere ihtiyaç vardır.

İyilerin kazandığı çok görülmemiştir, biraz gaddar olmak lazım bence :p
 

Nemiroff

0
İyinet Üyesi
Katılım
18 Eylül 2007
Mesajlar
587
Reaction score
0
Günde en az 10 saatini pc başinda geçiren insanlarız. Forum temasi ve yazı stili bence fazlasi ile göz yoruyor bunun üzerinde düşünülmesi lazım. Forum konusuna gelince Ticaretin olmadiği bir webmaster forumu ... hayat devam ediyor :)
nacizane düşüncem budur.
 

xclever

0
İyinet Üyesi
Katılım
1 Kasım 2010
Mesajlar
1,101
Reaction score
45
Konum
Antalya
Günde en az 10 saatini pc başinda geçiren insanlarız. Forum temasi ve yazı stili bence fazlasi ile göz yoruyor bunun üzerinde düşünülmesi lazım. Forum konusuna gelince Ticaretin olmadiği bir webmaster forumu ... hayat devam ediyor :)
nacizane düşüncem budur.

haklı , özellikle header bölümü
 

soulmy

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
1 Aralık 2010
Mesajlar
955
Reaction score
8
Konum
Samsun
O halde bir anket açılsın. Çoğunluğun verdiği oya göre tema değişsin veya değişmesin.
 

fRtkmR

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
9 Ocak 2011
Mesajlar
1,058
Reaction score
14
Konum
iStanbuL
Arkadaşlar, çağ ilerledi siz sadece gözünüzün alıştığını kabulleniyorsunuz bakış açınızı değiştirin..

Vbulletin 3.x sürümlerinde olan açıkları vbulletin.org'dan yapılan açıklamaları kullanıcılar takip etmiyor, Sürüm yükseltmeleri vbulletin.org tarafından açıklanıyor ve her yıl sürümler hakkındaki gözlemler yayınlanıyor.. Onlarda bu açıkların olduğunu kabul ediyorlar 4.x sitenin zarar görmemesi açısından idealdir..Özellikleri 3.x'e göre daha verimlidir.Bunu ne zaman anlarsınız ancak biraz bu sürümü karıştırıdığınızda neyin ne olduğu ortaya çıkar.

Forum teması belki değişebilir.Onuda patrona söylemek gerekir :p
 

Oğuz

2
İyinet Üyesi
Katılım
30 Mart 2010
Mesajlar
3,284
Reaction score
96
Konum
Kadıköy
Tema konusunda, kuaza'ya katılıyorum itici malesef, vBulletin 3.8x serisine dönse forum kat kat iyi olacaktır.

Eski vBulletin teması ve sürümü şimdiye göre kat kat iyi, ve hatta anket açılsın kullanıcılar'ın büyük kısmı eski sürüme dönmek isteyecektir.
 

RuLeT

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
29 Ağustos 2011
Mesajlar
16
Reaction score
0
Konum
Adana
Bende konu açmak için bahane arıyordum açan varmış oysaki. [MENTION=6538]Eif[/MENTION] :). Bazı arkadaşlarımızın ve benim Online olma sebebini(mizi) biliyorsunuzdur. Kısaca özetlemek gerekirse, Nerede bize uygun yarışma biz orda. Yarışma biter biz gider misali demek istemem açıkçası. Bilmem anlatabildimmi.
[MENTION=23454]Oğuz[/MENTION] vBulletin 3.8x serisine dönse forum kat kat iyi olacaktır.
Aynen. Bende katılıyorum.
 

samanpan

0
İyinet Üyesi
Katılım
15 Şubat 2011
Mesajlar
1,457
Reaction score
48
Konum
Ankara
Benim söz hakkım var mı bilmiyorum ama bende kısa bi kaç şey yazmak isterim.
1. arkadaş (bencede başlığı ağır olmuş) görüşlerini yazmış ve bu konuda haklı da. Yazdığı görüşler yönetim tarafından pek anlaşılmış durmuyor.
Tema tema diye cevap veriliyor, ki aslında sorun tam olarak o değil.
Eskiden daha kötüydü de denemez zira iki günü birbirine eşit olan ziyandadır. Daha çok gelişmeli dün 1 ise bugün 2 olmalı. Baştaki arkadaş diyor ki 1 hafta-bir ay geçti hala 2.
Siz derseniz ki eskiden 1 di bak şükret, bu doğru olmaz. Dün 1 se bugün 2 haftaya 10 bi dahaki ay ise 1000 olmalı. (Mantıken)
Zira internet dünyası o kadar ilerledi ki artık wp kurmasını, özgün makalenin önemini, sosyal ağların değerini vs vs herkes biliyor. En azından bu gibi webmaster sitelerine giren herkes biliyor.
Ama internet bi yandan gelişiyor.
Artık klasik şekilde bir forum geride kalıyor. Çok araçlı, çeşitli dalları olan komple bir site istiyor insanlar. Ki İyinet yöneticilerinin de bu çabaları olduğunu biliyorum ben.

shiftdelete bu konuda örnek olabilir. Çok çok eskiden sıradan bir site gibi kurulsa da -ki o zamanlara şahitim- şuan muhteşem bir kitleye hitap ediyor. Sebebi belli;
Ürün incelemeleri için uzman kadrosu var, Oyunlar hakkında uzman kadrosu var, forum yöneticileri kendi alanında çalısan kişiler, video bölümleri var, internet araçları var, program indirebilirsiniz, ve bence en önemlisi internet ile alakalı en son olan şey mutlaka Tr de ilk sıralarda oraya düşer...
Reklam yapmadım sadece bi örnek. Baştaki arkadaşın güncellik ve gelişmeden kastının bu olduğuna inanıyorum.
Her konuda böyledir ama internet konusunda tamamen böyle olan bi konu var ki: "Her alanda iyi olamadığınızda, hiç bir alanda iyi olamıyorsunuz."
Kısa bi şekilde yazdım tam anlaşıldı mı düşüncelerim bilmiyorum ama... Önerilerim de şunlar;

-Farklı dalları olmalı mutlaka iyinetin. Geniş bir kitleye hitap ancak bu şekilde olur. İnsanlar tatmin olduğunda kendilerinde saklı bilgileri de paylaşmaya başlayacaklardır.

-Konusunda uzman kişilerin olması gerekir. (ki var diyebilirsiniz) bu kişilerin sürekli kendi uzmanlık alanındaki gelişmeleri siteye yansıtması gerekir. Bu şekilde kurgulanan bir yönetim olmalı. Üyelerden beklenmemeli. En azından ilerleme kaydedilene kadar.
Açıyorum: webmaster sitelerinde aranılan kelimeler belli. Bunlar hakkında çalışmalar yapılmalı. Vbulletin kullanıcısı neden iyineti tercih etsin? seo öğrenmek isteyen (para verip de başkasına yaptıramıyorsa) neden iyineti tercih etsin? wordpress eklentileri-temaları hakkında sürekli çalışmalar yayınlanıyor mu ? bu kişiler neden iyineti tercih etsin? Reklam yapacak kişi elinde kazandığı birikimi sağlıklı bir şekilde işin uzmanına teslim edebiliyor mu, e-tic kısmı sağlıklı işliyor mu? css ve ya kodlama kısmında sürekli yayınlanan makaleler var mı? bu işte uzmanlaşmak isteyen kişi hergün kodlama bölümlerinde makaleler görebilecek mi? Sosyal medyaya önem veriliyor mu? (mesela iyinet hesapları neden aktif bir şekilde işlemiyor?) Ücretli üyelik kısmının ayrıcalıkları gerçek anlamda bir ayırtedicilik ortaya koyuyor mu? web dersleri ve ya görüntülü dersler kısmında gerekli çalışmalar yayınlanıyor mu ? ..... diye listeyi uzatabilirsiniz...

Derseniz ki burası forum, giren paylaşsın bize ne, o zaman da 1. mesajda yazan arkadaş şimdiki gibi haklı olmuş olur.
Bu denilmeyeceğine göre Uzman kadroyu şekillendirip, insanları kendi uzmanlık alanlarına kanalize edip, Hergün iyinet'in açılmasını sağlamak zorundasınız.
Bence bunu yapmalısınız bizim için. Ben vaktimden ayırıp bu kadar düşünceyi -inanın- kendi sitem için bile düşünmeyip burası için düşünüyorsam, ilk mesajı yazan arkadaş amaan banane deyip siteden çıkmak yerine bu yaraya parmak basmak istiyorsa, seviliyorsunuz demektir.

Bence bunu avantaj haline getirmelisiniz artık.
Haddimden fazlasını yazdıysam özür dilerim. Kolay gelsin herkese.
 

Eif

0
İyinet Üyesi
Katılım
26 Ocak 2005
Mesajlar
7,944
Reaction score
248
Öneride bulunan herkese teşekkürler. Yapılan öneriler için bazı notlarımızı aldık yönetim bölümünde inceleyip yapılabilecekleri yapmaya gayret ediyoruz.

Konuyu rencide edici başlığına rağmen silmedim, ama her güncellendiğinde yönetimdeki arkadaşlarımın morallerinin bozuluğunu farkediyorum. Lütfen unutmayın forumun üstünde, sağında, solunda, post içlerinde ve başka yerlerde dönen reklamlar göremediğinize göre bilin ki bu kişiler gecelerini gündüzlerine katıp gönüllü olarak forumun gelişmesine katkıda bulunmaktadırlar. Zamanlarını ayırıyorlar, bir çeşit fedakarlık yapıyorlar, kendi sitelerine ayıracak zamanlarından ayırıp buraya da zaman ayırmaya çalışıyorlar. Bu anlamda takdir edilecek bir iş yapıyorlar.

Önerileriniz için konu açarak istek/ öneri bölümünü kullanırsanız sevinirim.

Şimdi bu konuyu kapatıyorum
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst