İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Şu iki templateyi istiyorum

E

Erturk

Misafir
Bende zaten tek bir tasarım için fiyat vermiştim dostum :)

74sarim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadasim templatemonster deki fiyati 66 usd yani nerdeyse 100 TL ediyor. sadece html icinde zaten ;)

lbrk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
arkadaşım sen yasal olmayan şekilden istiyorsan biz karşılayamayız.

sadeceprn

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Ama orası Templatemonster dostum. En az 500K tema vardır sanırım. Buna sürümden kazanmak deniyor...

Adam ordaki template'i istiyorum diyor Büyük ihtimalle marez istiyor yani. Sen 66$ fiyatındaki template'a 200TL istiyorsun.
Bence iyinet forumlarındaki en fantastik ticari girişim buyudu benim gördüklerim arasında :D

E

Erturk

Misafir
Adam ordaki template'i istiyorum diyor Büyük ihtimalle marez istiyor yani. Sen 66$ fiyatındaki template'a 200TL istiyorsun.
Bence iyinet forumlarındaki en fantastik ticari girişim buyudu benim gördüklerim arasında :D

Burada gördüğüm diğer şeylere nazaran benimkisi cokta fantastik değil acıkcası ;) Çalışma prensibi diyelim buna... Tercih arkadaşındır elbette. Ana sayfa ve alt sayfa tasarımı + css + xhtml hizmeti için 200 TL alıyorum. İsteyen kabul eder, isteyen etmez. Ha memnun edemiyorsam müşterimi o zaman yüzüme karşı değil Türkiye'deki her foruma girip "ERTURK İLE CALISMAYIN" desin :) 11 senedir bu işin içerisindeyim ve bir kez bile bu tip birşeyle karşılaşmadım. Belki forum piyasasının üstünde fantastik bir fiyat söylüyorum ama hakkınıda verdiğime inanıyorum... Neyse; elbette mesele benim verdiğim fiyat olmamalı. Arkadaşın konusuna dönecek olursak eğer o temayı aynı sekilde istiyorsa 66$ a oradan alır. W.arez istiyorsa ne ben nede bir baskası yardımcı olamaz.

sadeceprn

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Burada gördüğüm diğer şeylere nazaran benimkisi cokta fantastik değil acıkcası ;) Çalışma prensibi diyelim buna... Tercih arkadaşındır elbette. Ana sayfa ve alt sayfa tasarımı + css + xhtml hizmeti için 200 TL alıyorum. İsteyen kabul eder, isteyen etmez. Ha memnun edemiyorsam müşterimi o zaman yüzüme karşı değil Türkiye'deki her foruma girip "ERTURK İLE CALISMAYIN" desin :) 11 senedir bu işin içerisindeyim ve bir kez bile bu tip birşeyle karşılaşmadım. Belki forum piyasasının üstünde fantastik bir fiyat söylüyorum ama hakkınıda verdiğime inanıyorum... Neyse; elbette mesele benim verdiğim fiyat olmamalı. Arkadaşın konusuna dönecek olursak eğer o temayı aynı sekilde istiyorsa 66$ a oradan alır. W.arez istiyorsa ne ben nede bir baskası yardımcı olamaz.

Yanlış anladın, kendi orjinal tasarımına 2000TL iste en büyük hakkındır. 200TL ye de yapabilirsin, İşini çok iyi yaptığına da eminim.

Ama 66$'a satılan bir ürüne, 200TL ye yaparım demen tek kelimeyle "komik". Dikkat edersen güvenilmezsin, işini kötü yapıyorsun vs. demiyorum. Benim amacım, her platformda acemi kullanıcıları kolay yoldan kar etmeye çalışan insanlardan korumak. Sen öylesin demiyorum tabi. Bu konu ile iligi son mesajım budur.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.