Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu kişinin çok sitesi var. Nasıl anlaşılır hemen bakalım. Makalesinden aldığım birkaç kelimeyi Google'da tırnak içinde "Yeni Evlenen bir çiftin ilk gecede yani gerdek" aratıyoruz. Virus gibi google'da yayılan bir arkadaş.
google spam raporu gerçekten çalışıyor mu ? ben daha önce bu tarz bir çok site şikayet ettim ve uzun zaman bu şikayet ettiğim sitleri takip ettim fakat değişen hiçbirşey olmadı sanırım bu mekanizma iyi işlemiyor.
Benim kelimemde benden üste çıkmaya çalışıyordu şikayet ettim. O sitesi artık çıkmıyor. Ama 2. sayfadan başka site ile geliyor. O da yaklaşırsa onu da şikayet ederim.
spam raporu işe yaramıyor. o siteyi ben de takip ettim içinde yararl bilgiler de var ve adam çalışıyor. Bir sistem kurmuş o sistem üzerinden götürüyor tebrik etmek lazım. 0 masraf ile o parayı kazanıyor.
Şu yönden bakalım bir de, kaç kişi etiketlerini xx dizisi izle, xx dizi izle yazıp spam yapmadı. Açıkçası pek hoş bakmıyorum ama ortama ayak uydurma açısından yapılması gerekiyor.
Ben de isterim herkes konuya göre etiket girsin hit toplasın ama bu böyle olmuyor ve olmayacak ta. O yüzden o siteyi karalamak yerine takip edip birşeyler kapıp daha düzgününü açıp geçmek gerekir.
yok baba, bir daha ozgun icerik yazarsam ...... ......... .................. ........... ............. ...... ..... ...... .... ....., ve bugunden itibaren boyle sacma sapan siteler acacam, ve full bot calistircam, valla BIKTIM artik :S
ben gerdek gecesine girmedim ama nasıl olduğunu gördüm adam oh diyodu kadın ah
Adidas Modelleri dedi ki...
"Adidas Bayan Ayakkabi Modelleri Adidas Cesitleri" deninçe bayan adidas modelleri içinde en güzel adidas 3 çü sıradaki adidas bence.
Adsız dedi ki...
anlayamadım bu bağlamayı tekrar verirmisiniz < videolu eşarp bağlama konusunun altındaki yorum. Videoyu yeniden başlatmayı ya da sayfayı yenilemeyi bilmiyor olmalı.
fantastik bir site kimileri filtreye girmekten korktuğundan haber sitelerindeki yazıları kopyala yapıştır yapmaya çekinir 15 tekil hit yapamaz. kimi gerdekle, başörtüsü bağlama şekilleri konularını iç içe sokar altınada dünyanın keywordunu yazar 10.000 hit yapar.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.