İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Şu şekilde yazı arasına reklam ekleme

dreamz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Arkadaşlar her konunun içinde başlık altında reklam yayınlamak istiyorum fakat biliyorsunuz konular ana sayfada da son 10 konu olarak yer aldığı için ana sayfada da 10 konunun altında yayınlanmasını istemiyorum çünkü aynı tip reklamdan 10 tane olmuş olcak. ben ana sayfadayken son 10 eklenen konu içinde gözükmesin ama başlıklara girildiğinde konu başlıgının altında yazının üstünde reklam olsun istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim ?

Yardımcı arkadaşlara çok teşekkür ederim şimdiden,

PauLShark

0
İyinet Üyesi
Reaction score
51
Makale içerisinde ki yazılarımızın üstüne ve altına reklam eklemek için single.php'de;

PHP:
<?php the_content(); ?>
kodunu buluyoruz ve;

bu kodun üstüne reklam kodlarınızı yazarsanız, yazınızın üstünde reklam çıkar, kodun altına yazar iseniz makale sonunda reklam çıkar.

Wordpress adsense reklam yerleşimi adlı makalemi okursanız bilgi edinebilirsiniz : buradan

xgitarx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
HTML:
<?php the_title(); ?>
birde bu kodun üstüne koymayı deneyin, ayrıca alttaki gibi yaparsanız daha etkili olur
HTML:
<div style="float:left"> 
reklam kodunuz
</div>

left'de başlık altında yazıların solunda reklamınız çıkar, right yaparsanız başlığın altında reklam sağda yazılar solda çıkar.

burak933

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
ben eklenti ile halletim türkçe bi adsense eklentisi buldum

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.