Şubat 2013 Ayın Sitesi Sizce Hangisi

Şubat 2013 Ayın Sitesi Sizce Hangisi ?

  • [url]http://www.heryercepte.com[/url]

    Kullanılan: 22 14.5%
  • [url]http://www.webbilisim.net/[/url]

    Kullanılan: 26 17.1%
  • [url]http://lisenotlari.blogspot.com[/url]

    Kullanılan: 55 36.2%
  • [url]http://www.byphotography.co.uk[/url]

    Kullanılan: 19 12.5%
  • [url]http://www.turkiyeilrehberi.com/[/url]

    Kullanılan: 30 19.7%

  • Kullanılan toplam oy
    152
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kling

0
İyinet Üyesi
Katılım
8 Şubat 2011
Mesajlar
28
Reaction score
0
Konum
Bursa
ne kadar çabalasamda verdiğiniz cevaba uygun bir yanıt bulamadım. daha doğrusu verebileceğim her cevap bizim webmaster liğimizi ağır şekilde sorgulayacağından, muhtemelen siteden atılmama neden olur. en iyisi türkiyedeki her insan gibi susup boynumu eğeyim. zaten ben ne tasarımcı / coder im, nede objektifim, 5 e 10 um ben.


[MENTION=31323]kling[/MENTION] gerçekten siten güzel, tasarım senin, içerik senin, aramızdaki en iyi webmaster sensin bence

Okadarda değil be kardeşim Tasarımı internetten indirdim ama üzerine baya bişey kattım :) İçerikte özgün olanda var olmayanda sağol yinede :)
 

Eif

0
İyinet Üyesi
Katılım
26 Ocak 2005
Mesajlar
7,944
Reaction score
248
Herkesin sitesi kendine güzeldir. Zaten iyinet gibi paylaşım ortamları da bunun için var, bilmediklerimizi sorup sitelerimizi geliştirmek için. Ne kadar dört dörtlük site denilse de her site incelendiğinde mutlaka birden fazla eksiği çıkar. Bu yarışma modelinde kişiler seçeneklerden en beğendiklerini seçip oyluyorlar şu anda, bunu da etkileyen o kişilerin bilgi ve birikimi, bakış açısıdır. Farklı yarışma modelleri de denendi bugüne kadar, bir jürinin seçimine dayalı, onda da objektiflik konusu tartışılır. Tabii ki biz sonraki yarışmalar için önerileri de dikkate alarak iyileştirme çalışmaları yapacağız. İyi webmasterlar zaten başarılı projelerini ortaya koyarlar, yarışmasız da seslerini duyururlar. Belki daha farklı bir formatta "en iyi webmaster" yarışması yapabiliriz ilerleyen dönemlerde.
 

rebelpirate

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
11 Şubat 2010
Mesajlar
10
Reaction score
0
ne zaman iyi birşeyler yapılmaya kalkışılsa neden hemen karalama, sorgulama yapılıyor anlamış değilim. yok bu site api kullanıyor, yok bu site hazır tema kullanıyor gibisinden. yarışma en iyi scripti kim yapmış veya en iyi temayı kim yapmış yarışması değil ayın sitesi yarışması. ilk 5 seçilmiş geri kalan üyelere bırakılmış. kim hangi siteyi beğenirse ona oy veriyor. bence bu kadar sorgulamaya gerek yok.

ayrıca benim oyum: http://www.byphotography.co.uk
 

chopper07

0
İyinet Üyesi
Katılım
11 Ağustos 2010
Mesajlar
38
Reaction score
0
Arkadaşlar tüm yorumlara saygım var, oy veren herkese de teşekkürler.5-6 ve 7 numaralı sayılarla yarışma katılmıştım. Fakat 5. numaraya yazan arkadaş ile aynı anda konu açtığımız için onun sitesi kabul edildi. arkadanda konu numarasını değiştirip tekrar güncellemek istemedim.

bazı mesajlardaki yazılar yapıcı olması gerekirken nedense rebelpirate arkadaşın dediği gibi aşağı çekilmeye çalışılıyor.

heryercepte.com özellikle bodrum bölgesi için açılmıştı, yavaş yavaş herkes bulunduğu bölgede kendi firmasını ekleyebilsin diyede ekstra bir php form ekledim. herkes ücretsiz mekan ekleyebilsin diye bir kaç bişey yapmaya çalıştık ve bu hizmeti herkese ücretsiz olarak verdik, create arkadaş çok daha iyi bir coder olduğu için aynısının çok daha gelişmişini rent a car firmaları için olanını yaptı. onunda ellerine sağlık.

byphotography.co.uk de ingilterede bulunan çocukluk arkadaşımın fotoğraflarını paylaşması ve satması için wordpress ile kurulmuş bir sistemdir.

Buradan rebelpirate'a teşekkür etmek istiyorum, doğru noktaya parmak basmış, yarışma en iyi kodlama,eniyi script,en güvenli,en iyi içerik en özgün içerik yada en hoş temalı ve gibi bir yarışma değil. Yönetimde bunu açıkca belirtmiş ve bu yüzden de çekilişle belirlemiş. Çünkü bazı şeyler aynı gibi görünsede renkler ve zevkler tartışılmamalıdır.

Katılan herkesin emeklerine sağlık, hangi siteye verdiği önemli değil, oy kullanan herkesede teşekkürler.
 

onder

0
İyinet Üyesi
Katılım
13 Aralık 2012
Mesajlar
119
Reaction score
2
Konum
Fethiye
ayın websitesi yarışmasına muhalefet değilim, gayet güzel bir girişim. aslında bura basit bir mantık var, "duyuru yapalım, yarışmaya katılacak siteleri alalım sonrada bir anket yapalım" ... gayet güzel... benim muhalefet olduğum nokta yarışmaya katılan websitelerinin kalitelerinden ciddi şekilde emin olunduktan sonra yarışmaya katılmalarının mümkün olması. bir webmaster sitesine yakışan bu olmalı. isteyen istediği sistemi kullansın tabiki, benim eleştirmek istediğim kişiler site sahipleri değil, site yönetimiydi. yanlış anlaşıldıysam affola. keza [MENTION=6538]Eif[/MENTION] bu konuda yanıtını vermiş.

Okadarda değil be kardeşim Tasarımı internetten indirdim ama üzerine baya bişey kattım :) İçerikte özgün olanda var olmayanda sağol yinede :)
yaktın beni @klink :) sitene çok zaman ayırdığın belli oluyor. o konuda oyum sanaydı.
 

fRtkmR

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
9 Ocak 2011
Mesajlar
1,058
Reaction score
14
Konum
iStanbuL
Bizler sizlerin hertürü eleştirilerine saygı duyuyoruz elbette, girişimlerimizi sizin bizlere yaptığınız eleştirilerde yönlendiriyor, dediğiniz gibi bazı kavramları daha basitleştirerek girişim yaptık, gün geçtikce kaliteleşecektir.. Web site seçim kuralları biraz daha kaliteli olucaktır muhakkak ve bu şekilde devam edicektir
 

tugfan

0
İyinet Üyesi
Katılım
13 Mart 2012
Mesajlar
136
Reaction score
1
blogspot olunca baktığımca bence onun orada olmaması gerekiyor bi blogspot tan ne çıkabilir diye içinden geçirirken bence içlerinde en güzeli bende blog tarzını dğeiştirse bilmiyorum ama bence en iyi site dene bilir.. (:)

İyi Çalışmalar...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Elektronik Sigara Cicisex Porno
Üst