İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

subdomain ile seo

Ozkan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
27
merhaba arkadaşlar ; blog sayfamı yeni açmıştım sadece saglık konulu siteden ne kadar kazanabilirm diye denemek için subdomain e site kurmayı düşünüyorum.Blogumun adresi ozkn.org subdomain saglik.ozkn.org olsa çok mu saçma olur?

zubar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
subla uğraşma üç kelimeli bir title yani başlık ile ana domainde yap sağlık sitesini

winkan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
saçma olur tabiki arkadaşın dediği gibi niche şeklinde sağlık sitesine yönel.

PauLShark

0
İyinet Üyesi
Reaction score
51
Sub domainle bir yere kadar ilerleyebilirsin dostum. Sub domainleri ana domainini güçlendirmek için kullanırsan ne ala. Ama ayrı bir konuda özellikle kelime bazlı hit çekiminde çok ama çok uğraşman lazım.

Bu nedenle sağlık kategorisi açıp, xxx.com/saglik/ başlığı altından diğer makalelerine link vermek daha mantıklı. Denenmiş ve etkisi görülmüştür.

Misafir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
Subdomain ayrı bir site olarak görülür. Fakat sub domaini çok olan ana siteyide google sever. Mesela ana dizininize bir konu açsanız saniyede indexlenirken suba açılan günler sürebilir. 2-3 sub domain açın fakat asıl olayınız ana dizinde olsun. Ana dizinde kategoriler açmayı deneyin.

Ozkan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
27
biraz öyle oldu gibi zaten ; ozkn.org u açtığımda 2. günü 4 sayfa indexlenmişti ; subdomain açtım 3 gün oldu hala sadece ana sayfa indexlendi

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.