Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok basit.Mesela normalde dns ayarlarını yaparken www.gokhanblog.com yazarsın.Subdomaindede www yerine subdomain adını yazacaksın.Mesela: gizlilik.gokhanblog.com gibi.
Ondan sonrada bloggerde kendi etki alanını yazacağın yere www.gokhanblog.com yerine subdomain.gokhanblog.com yazacaksın.
Anlattığım gibi yapmaya çalış.Eğer yapamazsan sen domain kontrol panelindeki subdomain ayarını yap bana blogger şifreni ver ben bloggerdeki aayrı yaparım.
Çok basit.Cname oluşturacaksın.Bu cnamede mesela subdomainin adı info olsa sen info yu ghs.google.com a ayarlayacaksın.Sonra bloggerde dediğim yere info.blog.com yazacaksın.Bu kadar.Eğer ihs kullanıyosan ben yardımcı olabilirim ama başka sistemlerde cname nerden eklenir bilmiyorum.Kontrol panelinde dns zone var ordan ekleniyor normalde..
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.