- Reaction score
- 0
Arkadaşlar kurulacak web sitelerimi kendi sunucumda barındırmak istiyorum ancak bu konuda hiçbir bilgim yok bu konuda sunucusu (makina) olan yada satan arkadaşlar varsa sevinirim aynı sunucuda hem linux hemde windows işletim sistemi olabilir mi? en iyi marka nedir? bütçeme gelince en fazla 1500 - 2000 dolar verebilirim, bu arada en önemli konu biz python ve Django ile program geliştiriyoruz buna uyumlu olması da önemli bizim için bilgisi olan arkadaşlar pm atsınlar yada burdan yazsınlar ciddi anlamda bilgisi olan arkadaşlar varsa mail de bırakabilirler, herkese iyi çalışmalar
Arkadaşlar bazı arkadaşlar mesajlar gelmiş baktımda herhalde ya ben anlatamadım yada arkadaşlar yanlış anlamışlar, ben bilgisayar gibi sunucu almak istiyorum makine almak istiyorum hizmet değil beni yarı yolda bırakmayacak hem linux hemde wind işletim tabanlı çalışacak iyi bir marka var mı? tecrübeli arkadaşlardan bunu öğrenmek istiyorum, hizmet almak istemiyorum
Arkadaşlar bazı arkadaşlar mesajlar gelmiş baktımda herhalde ya ben anlatamadım yada arkadaşlar yanlış anlamışlar, ben bilgisayar gibi sunucu almak istiyorum makine almak istiyorum hizmet değil beni yarı yolda bırakmayacak hem linux hemde wind işletim tabanlı çalışacak iyi bir marka var mı? tecrübeli arkadaşlardan bunu öğrenmek istiyorum, hizmet almak istemiyorum