İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sunucu Barındırma Kampanyası [ Netinternet Datacenter ]

Ni-Osman

0
İyinet Üyesi
Katılım
20 Kasım 2006
Mesajlar
437
Reaction score
2
Konum
Denizli
Merhaba,

5 Mart 2010 ve 30 Nisan 2010 tarihleri arasında aldığınız bağlantı miktarı veya sunucu barındırma hizmet şekli ne olursa olsun yeni alınacak hizmetlerde ilk ay bağlantı ücreti alınmayacaktır. Kampanya 30 Nisan 2010 tarihinde sona erecek olup ayrıca stok limitli olarak belirlenen kotanın 30 Nisan 2010 dan önce dolması durumunda kampanya sona erdirilebilir.

Kampanyamızdan Netinternet müşterisi olup yeni sunucu göndermeyi veya hat almayı planlayanlar
Henüz Netinternet müşterisi olmayıp Netinternet’e geçmek isteyenler
İlk kes Sunucu Barındırma hizmeti alacaklar yararlanabilirler.

Sunucu barındırma ile ilgili hizmet fiyatları konusunda PM gönderebilir veya osman[at]ni.net.tr e-posta adresine e-posta gönderebilirsiniz.

Not: Kampanyanın gizli saklı veya kurallara bağlı bir bağlayıcılığı bulunmamaktadır. Ayrıca kampanyamız Sunucu barındırma konusunda Netinternet Datacenter’ın yaptığı ilk kampanyadır.

İlginize şimdiden teşekkürler.
 

OnuR

0
İyinet Üyesi
Katılım
28 Ekim 2004
Mesajlar
1,817
Reaction score
52
Konum
makedonya
NetInternet'in hızından, güvenirliğinden ve tecrübesinden yararlanılmalı diye düşünüyorum. En kısa zamanda sunucularımı tekrar aktif edeceğim :)
 

Ni-Osman

0
İyinet Üyesi
Katılım
20 Kasım 2006
Mesajlar
437
Reaction score
2
Konum
Denizli
Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Kampanya dahilinde belirli bir kota koymuştuk bu kotaya ulaşınca kampanya sonlandırılacaktı ki ilk mesajımda stok limitli olduğunu belirttim. Bu kotayı geçtiğimiz Çarşamba doldurduk ancak kampanyayı yine de devam ettiriyoruz hala yararlanmak isteyenler var belirlediğimiz limitin 3 katını aşmadığı sürece kampanyamız hala devam edecektir 30 Nisan dan önce sonlandırmamaya çalışacağız.

Konu ile ilgili olarak aklınıza takılan, sormak istediğiniz ne varsa PM göndererek yada e-posta atarak sorabilirsiniz veyahut bana müsait olduğunuz zaman aralıklarını isminizi ve almak istediğiniz hizmeti cep telefonunuzla beraber PM gönderirseniz telefon ile sizi arayarak da bilgi verebilirim.

Pazartesi’den Cumartesiye kadar gelen kargoları sayacak olursak kampanyadan sadece bu hafta 13 sunucu yararlanmış durumda kampanyamız devam etmektedir.
 

taros84

0
İyinet Üyesi
Katılım
28 Mart 2008
Mesajlar
2
Reaction score
0
osman bey yakınlarda oyun sitesi acmak istiyorum okey,tavla,batak,gibi online oyunlar kodlamasını bitirdim ve suan portalını kodluyorum bu aradada sunucu fiyatlarını
araştırıyorum sizin bu kanpanyanız ilgimi cekti yanlız şu var bu sanal sunucu için ilk deneyimim olucak yani nasıl bir özellik gerekir nelere ihtiyac duyulur bunları tam manasıyla bilmediğimden size danışmak uygun bir fiyatlandırmayla sunucu kiralamak istiyorum

sunucum windovs tabanlı olmasını istiyorum ama şuda var php tabanlı portal kodladığım için windovs işletimde .access calıştırılması ne derece performans sağlar onu tam bilmiyorum ayrıca flash media server (fms) kurulucak ve oyunun tahmini 1000 kişi
girebilecek yanlız şu var aynı anda 1000 kişi veri trafiğini sağlamaya
sunucu gücü ne olmalı yani şöyle
örneğin
anlık 15mbit trafik
2048 ram
1000 gb aylık trafik
100 gb kota vs..
bu örnekti ihtiyacım olan nedir ve fiyat olarak ne kadar aylık bütce ayırmalıyım
kolay gelsin..
 

aXzel

0
İyinet Üyesi
Katılım
13 Mayıs 2007
Mesajlar
1,310
Reaction score
0
hat fiyatı , alan kirası , elektrik parası gibidetaylarıda yazsaydınız iyi olurdu.
 

Ni-Osman

0
İyinet Üyesi
Katılım
20 Kasım 2006
Mesajlar
437
Reaction score
2
Konum
Denizli
Yorumlarınız için teşekkürler.

@taros84 Kampanya sadece sunucu barındırma hizmeti için geçerli sanal sunucularla ilgili önümüzdeki hafta içinde yenilenecek internet sitemizde güzel bir kampanyamız olacak www.netinternet.com.tr adresinden.

@aXzel Hat fiyatları, sunucu barındırma ücretleri ve lisanslandırma ile ilgili konularda ayrıntılı PM atabilirim eğer isterseniz.
 

Ni-Osman

0
İyinet Üyesi
Katılım
20 Kasım 2006
Mesajlar
437
Reaction score
2
Konum
Denizli
Bir önceki sayfada bahsettiğim gibi kampanya ile ilgili belirlediğimiz limiti çoktan doldurduk ama 30 nisan’a kadar bizi zorlamadığı sürece kampanyayı devam ettireceğimizi konu içersinde yazmıştım. Bitime son 2 hafta kala bu nedenle kampanyayı sonlandırmak yerine bir düzenleme getirmek istiyoruz. Bu düzenleme şuan kampanyadan yararlananları bağlamayacak ve 18 Nisan’dan sonra hizmet alacaklar için geçerli olacaktır.

Yapılan düzenleme 3 ve üzeri sunucu için kampanya son 2 haftaya girerken devam edecek 3’Den daha az sunucusu olanlar artık kampanyamızdan yararlanamayacaklardır. Ayrıca gelen sorular içinde en çok bir daha benzer bir kampanya olup olmayacağı yönünde buna benzer bir kampanyayı tekrar ilerleyen tarihlerde yapmayı planlamıyoruz.

Bilginize.
 

Ni-Osman

0
İyinet Üyesi
Katılım
20 Kasım 2006
Mesajlar
437
Reaction score
2
Konum
Denizli
Kampanya süresi dolmuştur. Herkese ilgisinden ötürü teşekkürler. Gelen özel mesajlarda çoğunluk kampanyanın tekrar olup olmayacağı yönünde.. Buna benzer bir kampanya tekrar yapmayı düşünmüyoruz.

İyi Çalışmalar.
 

CanK

0
İyinet Üyesi
Katılım
31 Ocak 2010
Mesajlar
124
Reaction score
0
Ama site üzerindeki reklam bannerları halen bizi bu konuya yönlendiriyor.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

seo ajansı , sosyal medya yönetimi
Üst