İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

SUNUCU.COM.TR – başka yerde bulamayacağınız fiyatlar (ABARTIYORUZ)

Batu

0
İyinet Üyesi
Katılım
29 Temmuz 2005
Mesajlar
370
Reaction score
0
SUNUCU.COM.TR olarak, sektörün gidişatını, mevcut donanım ve alt yapı durumları ile fiyatları uzun zamandır inceliyoruz. Buna bağlı olarak, başka hiçbir yerde bulamayacağınız imkânları yine başka hiçbir yerde bulamayacağınız fiyatlarla beğeninize sunuyoruz.

Sözü fazla uzatmadan, mevcut durum ile ilgili bilgi aktarmak istiyorum.

Şu an sipariş ettiğimiz 100 adet Intel Core i7 930, 2x500 GB 7200K diskli, 8GB ramli donanımlar, 14 Kasım 2010 günü elimizde olacak ve teslim etmeye başlayacağız. Donanımlar gelmeden önce karışıklık ve stok problemi yaşanmaması adına ön sipariş almaya başladık.

i7 sunucuları aşağıdaki imkanlarla satışa çıkardık,
Intel Core i7 930 işlemci 2.8 GHz 8MB Cache
2 x 500 GB 7.2K Seagate Hard Disk
8 GB DDR3 Kingston Ram
100 Mbit Paylaşımsız TTnet Bağlantı
Aylık 3.000 GB Trafik Limiti
16 Adet IP adresi (13 kullanılabilir)
Windows 2003, 2008 ve tüm Linux işletim sistemleri
Mini Tower
Aylık fiyat 129 TL +KDV

Yukarıdaki fiyat yalnızca, mevcut sunucusunu SUNUCU.COM.TR’a taşıyacak kullanıcılar için geçerlidir. Yani hazırda bir sunucu hizmeti alınıyor olması gerekmekte ve ilk 15 sipariş için geçerli fiyat. Promosyon kodu 15 kişilik limiti doldurduğunda i7 sunucular için aylık fiyat 149 TL +KDV olacaktır.
Kısacası, sadece ilk 15 kullanıcı için aylık 129 TL +KDV fiyat geçerli.

İndirimli fiyattan faydalanabilmeniz için “sunucunutasi” promosyon kodunu sipariş esnasında girmeniz gerekmektedir.

Sunucu sahibi olmayan kullanıcılar için ise yine 149 TL +KDV/aylık fiyat geçerlidir.

Ayrıca elimizde 20 civarı, HP DL180 G6 marka 2u rack sunucular bulunmaktadır. Bu sunucular için aynı gün teslimat yapabiliyoruz, sunucu özellikleri şu şekilde;

Intel Quad Xeon E5504 İşlemci
6 GB DDR3 UDimm Ram
2 x 500 GB 7.2K Hard Disk
100 Mbit Paylaşımsız TTNet Bağlantı
2.000 GB Aylık Trafik Limiti
HP ILO2 Enterprise (IPkvm)
Raid 0-1-5-10 Desteği
Aylık fiyatı 189 TL +KDV

HP sunucular için herhangi bir promosyon kodu bulunmuyor. Aylık fiyatı ise 189 TL +KDV’dir.

Extra ücretler;
Plesk 8.6 Limitsiz kontrol paneli = Ücretsiz
Plesk 9.5.2 Limitsiz kontrol paneli = 10$ /aylık
cPanel + WHM Kontrol paneli = 29$ /aylık
Extra 16 IP Adresi = 10$ /aylık

Sunucu taşıma ile ilgili bir bomba daha,
Kullandığınız sistem her ne olursa olsun, ister Windows 2003, Windows 2008 ister Linux, işletim sistemi ve Plesk, cPanel+WHM, Directadmin, Helm, Enkompass hosting kontrol panelleri, hatta biraz daha abartıp, Parallels Virtuozzo, VMware ESX, ESXi, Parallels Bare Metal, Xen Express, Xen Enterprise, OpenVZ, Proxmox gibi sanallaştırma platformlarına sahip olun, mevcut sunucunuzun içeriği dahilinde aynı sistemi alarak tüm yedekleme ve yedek aktarım işlemini bizim gerçekleştirmemizi sağlayabilirsiniz. Üstelik bu işlem için hiçbir ücret talep etmiyoruz.

Yani datalarınızın boyutunun büyüklüğü, taşıma esnasında çıkabilecek olası problemler, SQL veritabanı karakter hataları v.b. durumlarla ilgilenmeniz gerekmiyor. Tüm bu işlemlerin sorumluğunu SUNUCU.COM.TR karşılıyor. Size sadece mevcut sunucunuzu taşımayı istemek kalıyor.

Aslında biz bu kampanya ile abartmıyor, müşterilerimizin göğsünü kabartıyoruz.

Şimdi sıra sizde, mevcut sunucunuzu taşımak ya da bir sunucu sahibi olmak için ön sipariş vererek mevcut kampanyamızdan yararlanabilirsiniz.

Aklınıza takılan tüm soru, düşünce, istek, öneri ve talepleriniz için lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyiniz.

Sipariş ve detaylara http://www.sunucu.com.tr/kampanya adresinden ulaşabilirsiniz.

Durumu bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dilerim.

Saygılarımla,
Batuhan ÇELİKEL
SUNUCU.COM.TR

Eposta: [email protected]
Tel: 0216 489 25 69
 

veritabani

0
İyinet Üyesi
Katılım
25 Haziran 2010
Mesajlar
40
Reaction score
0
Rezalet firma


Arkadaşlar bu sorunu halledebilecekmiyiz gerekiyorsa firewall kurulsun dedim mağdur olduk müşteriler arayıp duruyor sunucuya da giriş yapamıyorum putty bağlantısı kurulamıyor !

----------------------------
IP Address: 78.187.236.165
Gönderilme Zamanı: 25/02/2012 18:47

Batuhan CELIKEL
Yetkili
Merhaba,

Firewall için şu an işlem yapamıyoruz, çünkü network uzmanı arkadaşlar mesaide değiller. En erken işlem Pazartesi günü yapılabilir gibi gözüküyor. Ben sizin için birilerini ayarlamaya çalışıyorum işlem yapılması adına fakat söylediğim gibi bugün ya da yarın işlem yapamayabiliriz.

Müşterilerinizin aramaması için de, sunucuyu manuel takip etmeniz ve yönetmeniz gerekiyor. Biz size bu tür saldırı durumlarında saldırı geçene kadar tüm ipleri tek tek bloke edeceğimiz ya da servislerinizi açık tutmaya çalışacağız tarzında bir hizmet vermiyoruz. Bu noktada sizin saldırı alan web sitelerini barındırmamanız gerekiyor ki bugün 4 saatimi sizin sunucuyu ayakta tutmak için harcadım.

Lütfen sunucu yönetimi ile ilgili siz de yapmanız gereken işlemleri gerçekleştirin.

Diğer sorularınız için yardımcı olmaktan mutluluk duyar, iyi çalışmalar dilerim.
************************************************** **********
Değerli görüşlerinizi bizimle aşağıdaki linkten paylaşırsanız memnun oluruz.
http://www.sunucu.com.tr/yorum-ekle

Saygılarımızla,
SUNUCU.COM.TR - Yönetim
[email protected] - 0216 489 25 69



Bu cevaba nasıl puan verirdiniz? Kötü Çok İyi
Gönderilme Zamanı: 25/02/2012 18:47

Ömer KAYA
Müşteri
Ben size öyle bir hizmet veriyorsunuz dedimmi acaba ?

- Yoldan geçen bir insanı yardım etmesi için çağıramıyacağıma göre tabiki sizden bir umut bekliyoruz !
- Firewall için şimdi pazartesinimi bekliyeceğiz !
- Kapatın gitsin sunucuyu gereği yok yani ben burda saldırı aldığımı söylüyorum sizden ücreti karşılığında hizmet beklediğimi söylüyorum sizin verdiğiniz cevap bumu yani ?

- Eğer buysa hiç sorun değil r10 başta olmak üzere tüm forum sitelerinde bu yazışmalarınızı yayınlar ve sizden de hizmet almayı keserim hiç sorun değil sonuçta ücret karşılığı hizmet veriyorsunuz babanızın hayrına değil

- Ha bizim için bir zaman ayırmışsıız Allah razı olsun hakkınızı inkar edende top olsun benim ona birşey dediğim yok zaten ama müşteri memnuniyeti diyorsanız zaten yapmanız gereken bir işlem bu ama memnuniyet söz konusu için yoksa zorunluluk değil eğer saldırı alan site varsa tespit edin iptal edim onu sonuçta linux ve sunucu bilgim olsa dedicated kiralamam co location hizmeti alırım size minnet etmem ben burda sunucuya bağlanamadığı söylüyorum siz bana şunu yapın diyorsunuz ?
Gönderilme Zamanı: 25/02/2012 18:47

Batuhan CELIKEL
Yetkili
Ömer bey,

Bir yerlere yazılar yazacağınızı tehdit anlamında söylüyorsanız, buyrun istediğiniz yere yazın hiç çekinmeyin. Ben size şu anki almış olduğunuz hizmetin yanında detaylı teknik desteği kapsamayan bir hizmet olduğunu anlatmaya çalışıyorum ama yapmış olduğunuz 20 arama ve sunucunuzun ardı arkası kesilmeden aldığı saldırılar neticesinde biz de insiyatif kullanarak size yardımcı olmaya çalışıyorsak, sizin de yazacağınız mesaj bu olmamalıydı.

Parasıyla iş yaptırmaya çalışıyorum da ne demek ? Burası bakkal dükkanı mı da parasını verip çikolata alasınız ? Her işin bir sorumlusu ve işi yapan teknik personeller var, Cumartesi akşamı firewall istiyorum diyorsunuz ben de size mantıklı açıklamasını yapıyorum.

Şu an itibariyle firewall hizmeti harici sunucunuza hiç bir işlem yapmıyorum. Sunucu bilginiz yoksa, baştan peşinen alacaktınız o firewall hizmetini ve bize minnet etmeyecektiniz.

Açıkçası şu yapılan işlerin ardından yazmış olduğunuz bu mesaj yüzünden harcadığım 4 saat için pişman olmuş durumdayım. Firewall hizmetini de ister alın ister almayın, sunucuyu da ister kullanın ister kullanmayın. Size şu dakika itibariyle standart teknik destek haricinde destek verilmeyecektir.

Saygılarımızla,
SUNUCU.COM.TR - Yönetim
[email protected] - 0216 489 25 69

Buda benim yorumum çooook kaliteli bir firma çooook
 

Darkart

0
İyinet Üyesi
Katılım
1 Temmuz 2005
Mesajlar
7,037
Reaction score
54
Hersey iyi niyetli aslinda ama hafta sonu mesai yok olayindan ben cok yeri biraktim. Bu sunucu nihayetinde manuel birilerinin mudahale edebiliyor olmasi lazim, eger hafta sonlarida hizmet verilmiyorsa gercekten sunuculari satip cikolata satmak daha mantikli.
 

CaLViN

0
İyinet Üyesi
Katılım
25 Kasım 2004
Mesajlar
7,485
Reaction score
63
Konum
Antalya
Türkiye'de bu konuda büyük eksiklikler mevcut.
Bilinen ve tanındık firmaları kullanmakta fayda var.
 

webavrupa

0
İyinet Üyesi
Katılım
26 Şubat 2012
Mesajlar
2
Reaction score
0
internet servis saglayicilar !

İnternet kesintilerine ve düşük hıza ceza geliyor. Pazar payı yüzde 4ü geçen servis sağlayıcılar, hizmet kalitelerini aylık olarak raporlamak zorunda kalacak.

Abonelerden gelen şikâyet bildirimlerine göre Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından takip edilen bu işlemler yaptırımlarla desteklenmiş olacak. BTK tarafından hazırlanan yönetmelikten sonra 23 Şubat tarihinde yayınlanan tebliğ ile uygulamanın detayları belli oldu. Servis sağlayıcılar sözleşmede belirtilen en yüksek hızın 1 ay boyunca ortalama yüzde 75ni tutturmak zorunda.

ŞİKÂYETLER BTKYA

İnternet abonelerine taahhüt edilen en yüksek hız konusunda internet servis sağlayıcılar sorumluluk almış olacak. Hizmet kalitesi konusunda yapılacak şikâyetler BTK yetkilileri tarafından değerlendirilerek sonuçlandırılacak. Yönetmeliğe göre servis sağlayıcı ile abone arasında yapılan sözleşmede yazan hız aylık raporlar halinde kaydedilecek. Yüzde 75lik sınırın altına düşülürse servis sağlayıcı kurum BTK yetkilileri tarafından uyarılacak ve uyarı aldığı duyurulacak. Eğer bu düşüş 1 yıl içinde tekrarlanırsa servis sağlayıcı şirket cirosu ölçüsünde para cezası alacak. Yönetmeliğe göre kapsam dahilinde olacak şirketlerin pazar payının yüzde 4ten fazla olması gerekiyor. BTK pazar payı verilerini önümüzdeki haftalarda açıklayacak. TTNET, Turkcell, Superonline dışında yükümlü şirketler belli olacak.

ÖNCE UYARI SONRA CEZA

Aboneler sözleşme koşullarına uymayan servis sağlayacılar hakkında şikayetlerini BTKya bildirecek. BTK yetkilileri şikayet sonucunda abonenin kullanım raporlarını servis sağlayıcıdan istiyor. Servis kalitesindeki düşüşün nedenleri konusunda servis sağlayıcıdan açıklama isteniyor. Eğer açıklamada şirketin sorumlu olduğu tesbit edilirse ilk olarak şirket uyarılıyor ve duyuruluyor. Tekrarlanırsa para cezası uygulanıyor.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst