İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sunucu için spam mail engelleme ve antivirüs ?

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
arkadaşlar sunucuda spam engellemek ve mailleri virüs taramasından geçirmek için neler kullanmak veya yüklemek gerekir. Sunucu windows tabanlıdır.

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
eğer plesk kurarsan sunucuna kontrol panel olarak pleskin kullandığı mail server horde var hordede spam taramalarını drweb adli antivirus yazılımı yapıyor ama pek etkili olduğu soylenemez

iDealhosting.org

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Pleskde yanlış hatırlamıyorsam Kaspersky ile de çalışabiliyor. Kaspersky yi kullanmak diğer Drweb e göre daha sağlıklıdır.

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
eğer plesk kurarsan sunucuna kontrol panel olarak pleskin kullandığı mail server horde var hordede spam taramalarını drweb adli antivirus yazılımı yapıyor ama pek etkili olduğu soylenemez
Horde kendi başına bela zaten webmailden attachlı gelen maillerde neyi download yapacağımı şaşırıyorum :) Hani tamam beleş vs ama bu kadar iğrenç ve kullanımı saça bir mail olamaz...mail enable kullanmıştım bir ara o daha iyi ancak kasıyorum şimdi değiştirmeye nede olsa webmaile ayda yılda bir işimiz düşüyor.
Cevap için saol ;)

Pleskde yanlış hatırlamıyorsam Kaspersky ile de çalışabiliyor. Kaspersky yi kullanmak diğer Drweb e göre daha sağlıklıdır.

Kaspersky olabilir aslında ama en başta benim aklıma nod32 geldi...bunun durumu nedir acaba pleskle...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.