Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
eğer plesk kurarsan sunucuna kontrol panel olarak pleskin kullandığı mail server horde var hordede spam taramalarını drweb adli antivirus yazılımı yapıyor ama pek etkili olduğu soylenemez
eğer plesk kurarsan sunucuna kontrol panel olarak pleskin kullandığı mail server horde var hordede spam taramalarını drweb adli antivirus yazılımı yapıyor ama pek etkili olduğu soylenemez
Horde kendi başına bela zaten webmailden attachlı gelen maillerde neyi download yapacağımı şaşırıyorum Hani tamam beleş vs ama bu kadar iğrenç ve kullanımı saça bir mail olamaz...mail enable kullanmıştım bir ara o daha iyi ancak kasıyorum şimdi değiştirmeye nede olsa webmaile ayda yılda bir işimiz düşüyor.
Cevap için saol
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.