İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sunucu Kiralama

diers

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaslar merhaba,

Bi şirketin mailleri ve websiteleri için bi sunucu kiralamam gerekiyor. Şirketin Mail trafiği çok fazla ve mailler şirket için çok önemli.Bu konuyla ilgili bi kaç sorum olacak, cevaplandırırsanız sevinirim.

Ne tür bi sunucu kiralamalıyım yada VPS bi sunucu dahamı mantıklı olur ?
Kiralayacagım sunucuyla ilgili ne gibi özelliklere dikkat etmem gerekiyor?
ve bu hizmet için önerebileceğiniz bir datacenter varmıdır ?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

BlackThorn

1
İyinet Üyesi
Reaction score
49
sayfa.net öneririm. Türkiye'de işinin ehli olan nadir firmalardan birisidir. Eğer alırsanız, ö.m. alabilir miyim.

mehmet-ali

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Mail sayısına göre bir çözüm sunabiliriz. Detaylar için pm atabilirsiniz.

sadeceprn

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Sana tavsiyem, eğer kurumsal bir şirketse çalıştığın burdaki kopillerle iş yapma. Gerekirse ayda 200tl fazla versin şirket ama sağlam referanslı bu işi yıllardır yapan firmalarla çalış. Gerçi bir webmaster forumuna gelip bunu sorduğuna göre en fazla 10 çalışanlı ufak bir şirket için iş yapacaksın, yukarda önerilen sitenin sahibiyle bi konuş.

garr

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba,

Uzun süredir Teknotel ile çalışıyorum bugüne kadar aldığım hizmette yada firmaya erişimde bi sıkıntı yaşamadım. 7/24 erişimi oldukca hızlı , açılan yardım çagrıları kısa sürede cevaplanıyor bana sorarsanız size Kurusal çalışma yapısından dolayı Teknotel Server servislerini önerebilirim.

Firmanın VPS servislerine ulaşmak için TIKLAYINIZ!

Firma iletişime buradan geçebilirsiniz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5