İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sunucu.org vps'lerden memnunmusunuz ?

hotr1de

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Biliyorsunuz 1$ 'a vps satıyordu sunucu.org bende dedicated'den vps'e geçmek istiyorum 2 site için dedicated hem pahalı hemde gereksiz olduğunu düşünüyorum

ortalama 40k hit var 2 'sitenin 512 mb ram'li paketi almayı düşünüyorum yeterli olur sanırım

Evet soruma gelince sunucu.org linux vps'lerden memnunmusunuz ? hiç kesinti başka sorunlar oluyormu ? kesinti olup olmaması çok önemli benim sitelerim her zaman online olmalı...
3 aylık alacağım için tedbirli davranmak istiyorum kesinti olursa kullanmıyacağım, para çöpe gitmesin. ( kesinti olmasın dediğim her yerde problem olabilir fakat ayda 1 saat falan en fazla )

xxxx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
nsıl 1 dolara veriyor..aynı özellikler benim için de geçerli iyi ise bende alabilirim...galiba ilk ay 1 dolar tanıtım fiyatı

hotr1de

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yok yanlış anlattım sanırım 1$ dı önceden ve bir çok kişi satın almıştı onların görüşlerini istiyorum anlamında yazmıştım :)

3 aylık 120$+kdv gibi bir fiyata geliyor..

xxxx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
anladım ...bende merak ettim şimdi acaba kullananlar memnunmu?:D

Ke[R]eM

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
1 $'lık kampanyadan alan kimse olumsuz bir yorum yapmış değil henüz. Ne burada, ne de R10'da rastlamadım. Adları, yerleri, telefonları herşey belli. Bir sorun olduğu taktirde gidilip görüşülebilir yani. Bence oldukça başarılı çalışıyorlar. Bir problem yaşanmaz inşallah bundan sonra da. ;)

Saygılarımla.
Kerem

xxxx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
40 bin hitle nasıl %10 ya!!!dedicated nerede?

GNeRaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
Aldıktan 4 gün sonra kapandığı için bir yorum yapmam yersiz olur sanırım, 1$ ile benim birşeyim eksilmedi, onların neresi arttı merak ediyorum..

hotr1de

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Aldıktan 4 gün sonra kapandığı için bir yorum yapmam yersiz olur sanırım, 1$ ile benim birşeyim eksilmedi, onların neresi arttı merak ediyorum..
Bilemiyorum ama muhtemelen kredi kartı ve kimlik fotokopisini yollamadığından kapamışlardır, onlar zorunlu diye biliyorum.

Bu arada burdan ve başka yerlerden vps kaldırmaz yorumları yüzünden dedicated'e devam etmeye karar verdim teşekkürler arkadaşlar.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.