İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sunucumuz şuan çok yoğun. Forumumza giriş yapabilmeniz için Lütfen sürekli deneyin.

SLaYeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Neden sürekli bu yazı çıkıyor karşıma :S iyinetin sunucusu çomu yavaş acaba

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
59
Her kes bi şeyler öğrenmek için akın akın geliyor bence :D bütün sorun bu.

senolcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sunucununda bir kapasitesi var malum, yada saldırı oluyor foruma.

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Bugun atak vardi sunucuya.. Sanirim hala ara ara devam ediyor.

Sodom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Forumda hem eskiyim, hem yeniyim. Çok eleştirilsede İyinetadmin'in en sevdiğim yönü kimseye taviz vermemesi. İnsanlar bazı şeyleri çok geç öğrenecekler. Onlar, yaptıklarının yanlış olduğunu öğrenene kadar ben, sen, o veya bir başkası, ulaşmak istediği bilgiye ulaşamayacak, sorusunu soramayacak, cevap bulması zaman alacak. Yapılan şey ceza vermekten çok önce kendisine, sonra bilgiye ulaşmak isteyenlere saygısızlıktır.

Pekçok kişide sunucu var. Her sinir olan bir diğerine saldırırsa sadece gereksiz zaman kaybı olmuş olur ve sen , ben , bi başkası emeğinden olmuş olur. Efendilik en büyük serseriliktir. Bir sorununuz varsa önce efendice konuşmak, hatayı bulmak ve çözmek gerekir.

M

maiL

Misafir
benimde kalbimi kırdı. 2004 den bu yana bu forumda kullandığım nicki sadece cümle içerisinde "mp3" kelimesini kullandığım için 4ay önce banladı.
şimdi bende kalkıp foruma mı saldırmalıyım. bu iyinetin sahibine mi ceza olur yoksa iyinete girip günde en azından 1 kelime birşey öğrenmek isteyene mi ceza olur?
bence saldıran her kimse bunları tekrar gözden geçirmeli. bu kadar insanı mağdur etmemeli.

M

maiL

Misafir
umurunda olmayabilirim. ama düşünmesi lazım. foruma saldırmayla olacak iş değil.

Sodom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Belkide bizim düşündüklerimizi saldıran kişi hiç düşünmemiştir. Belkide bir arkadaşı, bak görüyormusun millet bilgiye ulaşamıyormuş diyince, harbi kullanıcıları mağdur ettik diye düşünebilir. Bende gençlik zamanında irc serverlarında inveter ile reklam yapıyordum. Hep banlandım ama hep daha fazla reklam attım. Bir gün beni banlamak yerine bir kişi benimle konuştu ve yaptığımın yanlış olduğunu anlattı. O gün inveterı bıraktım ve bir daha kimseye reklam atmadım.

CaLViN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
63
saldırı yapan monitörün karşısında elinde bira

'' nihohaha hah '' ah kapattım işte diyerek geğiriyordur.

sizde burada iyilikten bahsedin:)

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Belkide bizim düşündüklerimizi saldıran kişi hiç düşünmemiştir. Belkide bir arkadaşı, bak görüyormusun millet bilgiye ulaşamıyormuş diyince, harbi kullanıcıları mağdur ettik diye düşünebilir. Bende gençlik zamanında irc serverlarında inveter ile reklam yapıyordum. Hep banlandım ama hep daha fazla reklam attım. Bir gün beni banlamak yerine bir kişi benimle konuştu ve yaptığımın yanlış olduğunu anlattı. O gün inveterı bıraktım ve bir daha kimseye reklam atmadım.

Allahtan bana denk gelmemissin :) Psikolojik sorunlarin baslayabilirdi :)

Sodom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Allahtan bana denk gelmemissin :) Psikolojik sorunlarin baslayabilirdi :)

Sana denk gelmediysem demekki o zamanlar sen irc'e daha başlamamışsın demektir :) Sanırım 2000 yılında reklamı bıraktım. Neyse ya konuyu dağıtmayalım. Sizene benim reklamlarımdan. Ben örnek verdim sadece.

Holokost

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
saldırı yapan monitörün karşısında elinde bira

'' nihohaha hah '' ah kapattım işte diyerek geğiriyordur.

sizde burada iyilikten bahsedin:)

heheh :)
ben zaten bu saldırmaların mantıgını hıc bı zaman anlayamadım :)
saldırıyorsun saldırıyorsun belkı 1 saat 1 gun belkı 1 hafta kapatıyosun saldırdıgın yerı engellıyorsun zıyaretcılerını o zaman zarfı ıcınde yedıgın yaratıcılık sınırlarını zorlayan kufurlerde yanına kar kalıyor

sözüm genele olarak bu tür saldırı yapanlara :)

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66

Bu konunun ana fikri ne?
Saldiri yapanlarla konusalimmi?
Adami zaten buradan atmisiz onun icin saldiriyor...
Gelme git diyoruz, yok illa da gelecegim, ben gelmezsem kimse gelemez diyor. Boyle bir psikolojik sorunlu yani.
Ingilizcede boyle durumlarda "get a life" diyorlar.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.