Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Kayıt Ol

Sunucuya Saldırı

KIVANCEFE

0
Yasakli Uye
Açılan Konu
72
evet arkadaşlar başlıktanda anlaşıldığı gibi iki adet sunucum var ve bunlara belirli aralıklarda saldırı yapılıyor haftada 1 veya iki defa saldırı alıyorum bu saldırıyı gerçekleştirenlerin ip adresi mevcut sunucudan bulduk şimdi bu ip adresleri ile mahkemeye gidersem yani savcılığa gidip suç duyurusunda bulunursam cebimden para çıkarmı ve nelerle karşılaşacağım bu zaman diliminde bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Z.YÜKSEL

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
78
Paradan ziyada zamanına yazık sonuç çıkmaz, çıkmıyor.

Ben daha sonuç aldım diyen görmedim.

Shu

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
41
Sunucunuzda hek tarzı bir site barındırıyor musunuz ve genelde hangi siteye saldırı oluyor onu kontrol edin derim.

KIVANCEFE

0
Yasakli Uye
Açılan Konu
72
kurumsal siteler mevcut zaten saldırıyı büyük ihtimal seo çalışmasını yaptığımız nakliyat sitesinden alıyoruz öyle bir sıkıntı söz konusu şu an ilk sıralara tırmanış olduğu zaman saldırı alıyoruz

Z.YÜKSEL

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
78
Nakliyat işi yapıyorsunuz ve ddos korumalı makinada değilsiniz ? Şaşırtıcı gerçekten kısa sürede ddos korumalı makinaya geçmenizi öneririm.

Gerçi saldırı türü nedir o konu hakkında fikrim yok ddos diye düşündüm onun için böyle bir mesaj yazdım.Lakin her konuda sorf.org işinizi görücektir tabii maddi boyutunuz nedir bilemem, sadece bir öneri.

Shu

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
41
Acaba nakliyat sitesinin son zamanlarda biriyle gerginlik yaşadığı mümkün olabilir mi genelde siteler bu tür konular üzerinde sürekli saldırı altına maruz kalıyor.

sakamehmet

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
0
Saldıları otomatik engelleyen yaZILIMIMIZ MEVCUT: YARDIMCI OLABİLİRİZ DİLİYYORSANIZ WİNDOWS SUNUCULAR İÇİN GECERLİ