Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Guncelleme ile indirilmis yeni yazilimlar sunucuda calisan baska yazilimlarin calismasini engelleyebilir, onlari bozabilir veya guncelleme esnasinda diger yazilimlarin update i bi sekilde sonlandirmasi isletim sisteminin bozulmasina neden olabilir.. tabi bu daha cok neyi update ettiginize bagli..
Update esnasinda sorun cikmis olabilir veya update bi sekilde yarim kaldigi icin server acilmiyor olabilir. Sistemi acmaya calisirken nerde kaldigini gormek lazim..
Bence hic ugrasmasinlar isletim sistemini tekrar kurup sana teslim etsinler. Ha birde isletim sistemi kurulduktan sonra mumkunse birde stress testine soksunlar serveri.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.