İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Süper Alış-veriş Scripti Sadece 75 TL

VECİ

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
logo.png

Scriptin tüm hakları webscripti.com'a aittir. Günümüzde müşteriler istediği ürünün alıcısı olsa bile alıcağı sitede üyelik sistemi varsa ürünü almadan siteden çıkmaya başladı. Çünkü piyasada ürünü tek bir kişi satmıyor ve müşteriler üye olmaktan çekiniyorlar. Bizde bu yüzden scriptimizde üye olmadan satış yapılmasını uygun gördük.
Kısaca Script Hakkında
Scripten kolayca her türlü alış-veriş sitesi yapabilirsiniz. İstediğiniz ödeme alma seçeneklerini aktif ederek istediğiniz türden ödeme alabilirsiniz. Günümüzde bir çok kişi internet'ten satışlarını şirket olmadan yapmaktadır. Bu yüzden 5 ödeme seçeneği yaptık ve siz istediklerinizi kullanabilirsiniz. Bir Alış-veriş sitesinde olması gereken her şeyi düşünmeye çalıştık. Scriptlerimiz sürekli güncellenmektedir ve güncellenen sürümlerini scripti aldıktan sonra siparişlerim bölümünden kolayca aldığınız scripte entegre edebilirsiniz. Scriptin tasarımı web2 tasarımıdır ve bedava template'dir.
Kısaca Temel Özellikleri
+ Ürünün resimleri ve yorum sisteminde jQuery kullanılmıştır.
+ Ürünlerde ve kategorilerde seo sistemi yapılmıştır.
+ 3 reklam alanı(üst,sol ve sağ) vardır, isterseniz reklam alanlarını aktif veya pasif edebilirsiniz.
+ Site içerisinde önde tutmak istediğiniz ürünleri kolayca ayarlayabilirsiniz.
+ Sisteme entegreli ortaklık sistemi mevcuttur, her ortağa farklı bir yüzde verebilirsiniz.
+ Haberdar olma liste sistemi vardır, e-posta adreslerini ekleyenlere kolayca mail gönderebilirsiniz.
+ Ürünün içerisinde yorumlar bölümüne tıklarsanız jQuery slow özelliğiyle yavaşca aşağı açılır.

Kullanıcı : admin & Şifre : admin

Fiyat : 75 Tl (Çok çok kısa bir süreliğine)
Msn Adresi : [email protected]
Diğer Scriptlerimiz
1-) Arkadaşlık scripti
2-) Mafya online oyun scripti
3-) Firma rehberi scripti
4-) İzdivaç scripti
5-) Video scripti
6-) Webbot scripti

Scripti satın aldım satan kisinin burada uyeligi olmadıgı için onun istegi üzerine ben konuyu actım. Ona ulaşmak isteyenler [email protected] U eklesinler

metadige

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
logo.png

Scriptin tüm hakları webscripti.com'a aittir. Günümüzde müşteriler istediği ürünün alıcısı olsa bile alıcağı sitede üyelik sistemi varsa ürünü almadan siteden çıkmaya başladı. Çünkü piyasada ürünü tek bir kişi satmıyor ve müşteriler üye olmaktan çekiniyorlar. Bizde bu yüzden scriptimizde üye olmadan satış yapılmasını uygun gördük.
Kısaca Script Hakkında
Scripten kolayca her türlü alış-veriş sitesi yapabilirsiniz. İstediğiniz ödeme alma seçeneklerini aktif ederek istediğiniz türden ödeme alabilirsiniz. Günümüzde bir çok kişi internet'ten satışlarını şirket olmadan yapmaktadır. Bu yüzden 5 ödeme seçeneği yaptık ve siz istediklerinizi kullanabilirsiniz. Bir Alış-veriş sitesinde olması gereken her şeyi düşünmeye çalıştık. Scriptlerimiz sürekli güncellenmektedir ve güncellenen sürümlerini scripti aldıktan sonra siparişlerim bölümünden kolayca aldığınız scripte entegre edebilirsiniz. Scriptin tasarımı web2 tasarımıdır ve bedava template'dir.
Kısaca Temel Özellikleri
+ Ürünün resimleri ve yorum sisteminde jQuery kullanılmıştır.
+ Ürünlerde ve kategorilerde seo sistemi yapılmıştır.
+ 3 reklam alanı(üst,sol ve sağ) vardır, isterseniz reklam alanlarını aktif veya pasif edebilirsiniz.
+ Site içerisinde önde tutmak istediğiniz ürünleri kolayca ayarlayabilirsiniz.
+ Sisteme entegreli ortaklık sistemi mevcuttur, her ortağa farklı bir yüzde verebilirsiniz.
+ Haberdar olma liste sistemi vardır, e-posta adreslerini ekleyenlere kolayca mail gönderebilirsiniz.
+ Ürünün içerisinde yorumlar bölümüne tıklarsanız jQuery slow özelliğiyle yavaşca aşağı açılır.

Kullanıcı : admin & Şifre : admin

Fiyat : 75 Tl (Çok çok kısa bir süreliğine)
Msn Adresi : [email protected]
Diğer Scriptlerimiz
1-) Arkadaşlık scripti
2-) Mafya online oyun scripti
3-) Firma rehberi scripti
4-) İzdivaç scripti
5-) Video scripti
6-) Webbot scripti

Hayırlı satışlar

Konu dışı ama kafama takıldı:

http://forum.iyinet.com/script-satis-siparis/119003-urun-tanitim-siparis-scripti.html

bu konuda script arıyormuşsunuz, şimdi satış yapıyorsunuz, satış hakkı sizde mi, yoksa ayrı bir scriptse kusura bakmayın.Başka bir sitede de aynı konu altında mesajlarınız var o nedenle soruyorum.

VECİ

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Metadige uyarın için teşekkürler. Birand iletti bana bende konunun altına gerekli açıklamayı editledim

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.