sohbet odaları

super bır sey ama nasıl yapılmıs anlamadım

rosende

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
2
218 Aydır Üye
bi forum sitesinde dikkatimi cekti..kullanici ismine göre mesaj..yani mesela yeni mesajlar deyince KAPALI hosgeldin yaziyor..tabi bunu sadece ben görüyorum her kullanici kendi ismini görüyor ..yada söyle örnek veriyim :

nasıl yapabılırım

firar

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
0
233 Aydır Üye
yazılım olarak anlatamam ancak mantık olarak bi tahmin yapıyim belki yardımcı olur... biri foruma giriyor ve forum firar,hoşgeldiniz yazıyor mesela kodları inceleyip firar oldugumu oraya nasıl yazdırdıgına bakabilir.. aynı şekilde sende konu adına yazdırabilirsin... (basit bi mantık konuyla yakından bile alakam yok yanlış olabilir.. eksik olabilir..)

rosende

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
2
218 Aydır Üye
$username bu tip kodları dırek kullanamazsınız cunku konu acma butonuna yazıyorsunuz otomatık atanmalı

• Yararlı
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur. iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradan iletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır.