İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

..::::Süper Bir Sponsor:::......

A

alderion

Misafir
uzun zamandır üye olduğum bir firma. bence o kadar kazandırmıyor çünkü gönerdiği mailler 2cent değerinde ve süreleri uzun . benim hesabımda 25$ dan fazla para var fakat sitede aşağıdaki yazıyı farkedince siteyi kullanmayı bıraktım . bunun yerine mail başı 5 cent fakat ödemesi yüksek siteleri kullan daha iyi ...

Random Payouts every 2 weeks:

for 2 top clickers, 2 top referrers and 1 more random user!

( Her 2 haftada otomatik ödeme ! )
( en fazla 2 tıklamaya sahip olana , en fazla 2 ref.sahibine ve 1 diğer üyeye )

yani burda biz (sizi bilmem ama) 1 diğer üye sınıfına giriyoruz . yani ödeme almamız site güvenli olsa bile çok zor .

Fakat ödeme alan var güvenli derse o zaman güzel ama deneme yanılmayla kazanırım belki dersen bu siteye geleseye kadar 100lerce site var .

Ayrıca Türk ref.lere pek güvenme . Şu anda 25 ten fazla Türk ref. var fakat ref.lerden kazancım toplam 0.2256 $ :D . Burada benim bu siteyi tam anlatamamış olmam da olabilir . Fakat bu bir gerçek ki bu işle tam uğraşmayan Türk ref.lerden para kazanamazsın .

Benim Favorite-emails hakkındaki düşüncelerim böyle , sana kolay gelsin !

M

malatyasporlu

Misafir
iyi kardeş saolasın bende senin referinle üyeydim

yani diyorsun ki uğraşma...

H

hibrahim

Misafir
alderion ingilizce çalışman lazım:) (şaka yapıyorum kızma)

random payout rastgele para ödemesi demek ve çoğu yuksek payout lu firma bu kelimelerle üye toplamaya çalışır bahsettiğiniz firmanın sitesine girmedim ancak sanırım 50$ çıkışı var ve 1-2 centlerle bu da dolmaz onlarda biliyo o yuzden eğer butun gelen mailllere tıklarsan ve sitedeki ptc lere tıklarsan top clicker olabilir ve payout alabilirsin. yoksa baya bi bekleyeceksin..

P

Parae

Misafir
Random payout : Hesabındaki paran ne olursa olsun Ya Script tarafından yada WM tarafından seçilerek yapılan ödeme ...

A

alderion

Misafir
düzletmeleriniz için teşekkürler .

deme malatyasporlu demek alt üyemdin ha ? o zaman işler değişir !
süper bir site , mutlaka üye olun !!! şaka şaka :D

favorite-emails de minimum ödeme 60$ , mailler 2cent günde yaklaşık 40-50 cent dediğim gibi bu siteye gelinceye kadar daha iyi siteler bulunabilir , kendi adıma üye olmanızı tavsiye etmiyorum demiyorum ama daha iyileri de vardır ...

M

malatyasporlu

Misafir
vay be ingilizce bilmekte işe yaramıyo ha :)
şimdi ingilizce öğrenmemek için bi bahanem daha oldu..
bahaneniz için sağolun... :)
neyse teşkürler...

A

alderion

Misafir
arkadaşlar şimdi tekrar kontrol ettim favorite-emails ' in 60$ olan minimum ödeme 100$ ' a çıkartılmış . Anlayacağınız para kazanmamız iyice zorlaştırılmış .

(mail ücretleri aynı 2-3-5-10-20 cent , ama genelde 2 centlik mailler gönderiyorlar)

E

ethemgulden

Misafir
Parayı almayalım diyemi yükseltiyorlar ne bende anlamadım.Bence saçma payout un değişmemesi lazım

A

alderion

Misafir
bende de saçma . baktılar üyelerin çoğu yaklaştı minimum ödeme tutarına adamlar da minimum ödemeyi yükseltti . serefsizlikten başka bi şey değil ...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.