İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Süper Ötesi Film & Dizi Tasarımı (wordpress sistem sadece 50tl)

emreemrenn

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
TAsarıma w ww . hitfilmdizi . c om adresinden bakabilirsiniz.
Tasarım Ogmovie v2 üzerinde düzenlemeler yapılarak bu haline getirilmiştir. Tema tek bir alan adıyla şifreli olduğu için isterseniz http :// ww w.r10 . n et/script-satisi/1148129-ogmovie-v2-wordpress-film-temasi-yeni-ozellikler-flashguru-player-botextra-10.html adresinden temanın ilk halini satın alın ek düzenlemeleri ilave edebilirim yada ben tema sahibinden alıp düzenlemeli halini 100 tl ye taktim ederim.

Temada yapılan düzenlemelerden kısaca bahsedeyim.
1-)Otomatik geçişli player eklendi.(Dışarıda 50 tl yani player parasına player dahil tüm düzenlemeleri veriyorum)
2-)Sadece dizileri kapsayan favorilerim özelliği eklendi yine aynı şekilde son izlediklerim kısımı.
3-)Çeviri durumu ve Yabancı dizi takvimlerini çeken botlar yazdırıldı.
4-)Arka plan değiştirme özelliği eklendi.
5-)film istek kısımına popup contact form eklendiç
6-)Üst kısımdaki üye girişi ve kayıt paneli eklendi.(2. giriş de köşedeki sayfa katlama efekti.)
7-)Üst menü değiştirildi ve ara kısımının tasarımı değiştirildi. Ara kısımına yazılan kelimelere göre altta açılan pencereyle arama kolaylığı sağlandı.
:cool:hd ve HQ özelliği eklenerek video kalitelerinin iframe ile değiştirilmesi sağlandı.(Afiş üstünde de yer almakta)
9-)Afiş üstüne ve konu içerisine yorum sayısı - izlenme sayısı eklendi.
10-)Player üstüne paylaşım kısımları eklendi.
11-)Yıldız sistemi eklendi ve konu açıklaması kısımı düzenlenerek ayrı tablolar içirine alındı.
12-)sohbet sistemi ve facebook sayfamız kısımları eklendi.
13-)Etiket kutusu değiştirildi.
14-)Tab katagori kısımındaki yabancı diziler ve yerli diziler kısımında göreceğiniz gibi farenin hareketine göre yukarı aşağı inen menü sistemi.

Max 5 kişiye satılacaktır. Satış tema sahibi haberi dahilindedir.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.