İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

SuperClix.De

risingstar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Superclix.de de alt limit webger arkadaşımızın yazdığı gibi eğer 10 Avro ise benim şu an 15 Avrom var hilesiz Hurdasız. Bundan Sonra neler yapmam gerekli. Lütfen Yardım edin Yoksa Almancayı Sökmek Üzereyim. Parayı Stormpay e almak istiyorumda o da bi dertmiş galiba türkiyeyi kabul etmiyormuş falan... Bi zahemet anlayan bi yardım etsin. HAy allah razı olsun bu forumdan.

risingstar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Cvp Gelmedi Daha Neyse Yatayım Cvp Verirseniz ve Bilginizi Paylaşırsanız Sevinirim.

wasGer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Superclix'deki kişisel bilgilerinde ödeme şekli eğer Almanya dışıysan 'Moneybookers ve Check' olarak belirlemelisin.
10€ geçtiğinde ki geçtim diyorsun ödeme ay sonunda yapılır ve kişisel istatistiğinde 'Laufende Abrechung' altında listelenir.

Superclix'e güvenmiyorsan web sitendeki linkleri şimdilik kaldırmanı tavsiye ederim nede olsa limiti geçtin ve ay sonunu yani ödemeyi bekle. Haziran ayın başlangıçlarında paranı alırsın bence, tabii bizi bu konuda haberdar edersen hepimiz memnun oluruz.

Ayrıca Checkin durumunu öğrnemek için 'İhre Abrechnung' bölümüne girmelisin.

risingstar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Slmlar Tekrar Öncelikler Cvp LAndırdığın İçin Sağol Wasger Fakat Şu Moneybrooker ımı Yazacağım Yeri Hala Bulamadım Bu arada 27 Euro Oldu Ay sonuda Geliyor Ayarları Yapayım Ödeme Alırsam Buradan Diğer Arkadaşlarıda Haberdar Etmek İstiyorum. Bu Arada Click Olayı Turkey için 0.001 c Ona Göre Click Oranı Bu. Her Program İçin Sabit. Tabi Yurtdışı için FArklı. Abi Ayarları Tam Bir Tarzana Anlatıyormuş Gibi Anlatırsan Daha İyi Olur. Malum Ich Liebe dich ten Öte Gidemedim.

P

Parae

Misafir
oha 0.001 cent mi ??? ... 100 tıklama 10 cent eder .. eminmisin ?

wasGer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
risingstar' Alıntı:
Slmlar Tekrar Öncelikler Cvp LAndırdığın İçin Sağol Wasger Fakat Şu Moneybrooker ımı Yazacağım Yeri Hala Bulamadım Bu arada 27 Euro Oldu Ay sonuda Geliyor Ayarları Yapayım Ödeme Alırsam Buradan Diğer Arkadaşlarıda Haberdar Etmek İstiyorum. Bu Arada Click Olayı Turkey için 0.001 c Ona Göre Click Oranı Bu. Her Program İçin Sabit. Tabi Yurtdışı için FArklı. Abi Ayarları Tam Bir Tarzana Anlatıyormuş Gibi Anlatırsan Daha İyi Olur. Malum Ich Liebe dich ten Öte Gidemedim.

Login ol ardınan 'USER DATEN' tıkla. sayfayı incele 'ZAHLUNGSART' bul orda Pull-Down menüden seçeneğini yap. okeyle. parayı bekle. :p

risingstar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Gösterdiğin İlgi ve Alakadan Ötürü Teşekkür Ederim WasGer.

P

Parae

Misafir
harbidende çook az ... 1 saat önce kullanmaya başladım 20 tıklama olmuş , 0.02 euro kazanmışım ... pehh ..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.